Protecció Civil finalitza l'alerta del PLASEQCAT per una fuita d'amoníac en una empresa de Guissona que ha provocat un ferit lleu

Imagen del artículo Protecció Civil finalitza l'alerta del PLASEQCAT per una fuita d'amoníac en una empresa de Guissona que ha provocat un ferit lleu

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Protecció Civil ha finalitzat el Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) en fase d'alerta per l'accident d'aquest matí a l'empresa Bon Àrea de Guissona. L'incendi en un compressor d'amoníac a la sala d'elaborats ha provocat una fuita i un ferit lleu, que s'ha traslladat per mitjans propis al CAP i ja ha estat donat d'alta.

Els Bombers de la Generalitat han activat 13 dotacions amb el suport del GRIT (Grup de Riscos Tecnològics). En col·laboració amb mitjans i equips propis de l'empresa, s'ha apagat el foc i s'ha aturat la fuita d'amoníac del compressor.

Com a mesura de prevenció, a petició dels Bombers de la Generalitat, s'ha evacuat una dotzena de treballadors que es trobaven en la torre de refrigeració. Aquesta torre està situada en una zona aïllada del sector de producció de l'empresa. La resta de les plantes de l'empresa no s'han vist afectades per l'incendi i han treballat amb normalitat.

Posteriorment, els Bombers han fet medicions amb els detectors i han revisat la zona afectada per descartar vessament. Diferents dotacions resten a l'empresa per fer tasques d'inspecció.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), per la seva part, ha desplaçat al lloc de l'accident 2 unitats en servei preventiu.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14646 {"title":"Protecció Civil finalitza l'alerta del PLASEQCAT per una fuita d'amoníac en una empresa de Guissona que ha provocat un ferit lleu","published_date":"2023-12-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/29\/13\/28\/c55eedec-188e-456f-971d-5e4cb76c2197.png","id":"14646"} catalunya Mercè Salvat,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-29/14646-proteccio-civil-finalitza-alerta-plaseqcat-fuita-amoniac-empresa-guissona-provocat-ferit-lleu https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.