Protecció Civil activa l'alerta del PLASEQCAT per una fuita d'amoníac en una empresa de Guissona que ha provocat un ferit lleu

Imagen del artículo Protecció Civil activa l'alerta del PLASEQCAT per una fuita d'amoníac en una empresa de Guissona que ha provocat un ferit lleu

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Protecció Civil ha activat el Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) en fase d'alerta per un accident a l'empresa Bon Àrea, ubicada al km 16 de la carretera L-313 de Guissona. L'incident s'ha produït per una fuita d'amoníac com a conseqüència d'un incendi en un compressor i ha provocat una columna de fum vertical. L'accident ha provocat una persona ferida lleu.

Els Bombers de la Generalitat han activat 13 dotacions entre les quals el Furgó de Risc Químic, dues autoescales, sis camions d'aigua i quatre vehicles lleugers de coordinació i comandament així com també es compta amb el suport del GRIT (Grup de Riscos Tecnològics). Els efectius, coordinats amb els tècnics de l'empresa, han localitzat l'incendi en un compressor d'amoníac a la sala d'elaborats de la nau, han apagat el foc i han assegurat el tancament de l'aixeta del compressor per tallar la fuita del producte. Treballen també amb els detectors per mesurar la presència d'amoníac dins les instal·lacions i per descartar vessament del producte.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat al lloc de l'accident 2 unitats en servei preventiu. Hi ha hagut una persona ferida de caràcter lleu que ha anat pels seus propis mitjans al CAP.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14642 {"title":"Protecció Civil activa l'alerta del PLASEQCAT per una fuita d'amoníac en una empresa de Guissona que ha provocat un ferit lleu","published_date":"2023-12-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/29\/11\/36\/6d135dfe-0090-469f-a4b5-af29e8137455.png","id":"14642"} catalunya Mercè Salvat,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-29/14642-proteccio-civil-activa-alerta-plaseqcat-fuita-amoniac-empresa-guissona-provocat-ferit-lleu https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.