Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit de Sant Esteve

Bon dia i bon Sant Esteve, us detallem els serveis més destacats dels Bombers de la Generalitat des d'ahir a les 20 hores i fins aquest matí, per regions d'emergències.

Regió d'Emergències de Girona

04.54 h, Castell-Platja d'Aro: un cotxe s'ha estavellat contra la façana d'un bar a l'Avinguda Cavall Bernat. Al local no hi havia ningú i tant el conductor del vehicle com l'acompanyant estan bé. Una dotació de Bombers ha retirat el cotxe de la façana, desconnectat la bateria i assegurat l'escenari de l'accident.

Regió d'Emergències Centre

Cap servei destacat.

Regió d'Emergències de Lleida

Cap servei destacat.

Regió d'Emergències Metropolitana Nord

20.42 h, Montcada i Reixac: crema una zona de barraques a peu de la carretera C-33, a l'alçada del quilòmetre 83. L'extensió afectada és d'uns 1.200 metres quadrats. Nou dotacions de Bombers, amb suport de Bombers de Barcelona, han atacat un foc que ha començat en una zona d'hortes i matolls i s'ha estès fins les construccions de l'assentament. A més de les barraques i els horts, han cremat vehicles i materials diversos. A les 23.13 hores ja no hi havia flama però les tasques de remullar i vigilar punts calents han durat fins les 9 hores.

21.02, Terrassa: un home ha patit afectació per monòxid de carboni a resultes de la combustió d'una barbacoa en un domicili del carrer de l'Ortal. Una dotació de Bombers ha assistit el SEM, que s'ha endut l'home a l'hospital, i ventilat l'habitatge.

00.54, Montcada i Reixac: quatre joves han resultat ferits a resultes d'un accident de cotxe a la carretera de Cerdanyola a Montcada. El vehicle ha bolcat i una dotació de Bombers ha assistit el SEM en el trasllat dels ferits fins les ambulàncies.

Sabadell: els Bombers han treballat en 3 serveis d'incendi de contenidors entre la 1 i les 9.21 hores.

-1.01 h, avinguda els Paraires amb Via Aurèlia: han cremat 1 contenidor, amb afectació a un arbre.

-1.06 h, carrer Llanera: crema un grup de contenidors. Una façana ha estat afectada pel foc, en un pis hi ha entrat fum i ha cremat el tendal d'un balcó. Fem revisió i donem instruccions als residents perquè ventilin naturalment l'habitatge.

-09.21 h, al carrer de Susqueda: s'apaga un contenidor de rebuig.

Badalona: els Bombers han estat requerits en 9 serveis d'incendi de contenidors entre la 1.11 i les 08.45 hores.

-1.11 h, carrer de Mozart: cremen 5 contenidors.

-01.18 h, carrer d'Hipòlit Lázaro: incendi de contenidors extingit per Bombers de Barcelona.

-03.17 h, carrer de don Pelai: crema 1 contenidor de rebuig.

-03.49 h, carrer de don Pelai: requerits per un altre foc d'un contenidor.

-03.49 h, carrer de Pau Claris: requerits per un altre foc d'un contenidor.

-05.19 h, carrer Bernat Metge amb don Pelai: requerits per un altre foc d'un contenidor.

-05.36 h, avinguda d'Alfons XIII: requerits per un altre foc d'un contenidor.

-05.47 h, carrer de Ramon Llull: requerits per un altre foc d'un contenidor.

-08.45 h, carrer de Pau Claris: requerits per un altre foc d'un contenidor.

Regió d'Emergències Metropolitana Sud

04.41 h, Cornellà de Llobregat: incendi a un petit traster ubicat a la terrassa de la planta superior d'una casa unifamiliar de planta baixa i dos pisos situada al carrer de Lepant. Quatre dotacions de Bombers apaguen l'incedi i retiren uns vidres inestables. No hi ha persones afectades.

Regió d'Emergències de Tarragona

23.15 h, La Canonja: durant tota la nit, un total de 39 dotacions han actuat per apagar un incendi que ha començat a un camió i s'ha estès per diverses naus d'emmagatzematge de productes farmacèutics. Durant el dia d'avui, els Bombers revisaran els recintes cremats a la cerca de punts calents. A més de les naus afectades, han cremat 3 semitractores i una quarta ha resultat parcialment afectada. També un camió ha rebut l'efecte de les flames. Han cremat també diversos contenidors i una part d'una de les naus afectades ha col·lapsat.

10.51 h, Cambrils: la caiguda de restes d'un balcó al carrer de Cardenal Vidal i Barraquer ha provocat ferides a una persona. Una dotació de Bombers destinada al servei, encara en curs.

Regió d'Emergències de les Terres de l'Ebre

21.35 h, Tortosa: fuita de gas a un bloc de pisos de l'avinguda de la Generalitat. Quatre dotacions de Bombers desallotgen l'edifici, on s'hi donen valors positius de presència de gas, i es dona l'ordre de restringit el pas pel carrer. Es talla la clau de pas general i donem avís a la companyia subministradora. A les 22.40, després d'una nova tanda de lectures amb resultats negatius, els residents de l'edifici han tornar a les seves llars.

Cerdanyola del Vallès, 26 de desembre de 2023

11.45 hores

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14608 {"title":"Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit de Sant Esteve","published_date":"2023-12-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14608"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-26/14608-bombers-generalitat-serveis-destacats-nit-sant-esteve https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.