Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit de Nadal

Imagen del artículo Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit de Nadal

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Bon dia i Bon Nadal.

Us detallem els serveis més destacats dels Bombers de la Generalitat des d'ahir la tarda i fins aquest matí, per regions d'emergències.

Regió d'Emergències de Girona

Girona:

22.06 h: Carrer de la Creu, han cremat 3 contenidors i el frontal i una llum d'un turisme. 1 dotació.

01.11 h: Carrer Nou - Carrer de Cristòfol Grober. Ha cremat un contenidor. 1 dotació.

Regió d'Emergències Centre

Els Bombers de la Generalitat van rebre ahir l'avís a les 21.05 h d'un incendi concentrat a la teulada a la masia el Fornell a Navès, que està format peruna planta baixa + 2 pisos. A l'arribada, els Bombers van haver de fer tasques d'extinció amb línia d'aigua a l'interior fins a arribar al sotateulada. A la vegada, van apagar les bigues de fusta al costat de la xemeneia i van apuntalar l'encavallada de la teulada que perillava de col·lapsar.

Més endavant, es va desmuntar la xemeneia i es va sanejar la teulada de fusta, que va quedar un 30% afectada per foc. Finalment, es va segellar la part afectada amb escuma.

Per aquest servei, es van activar 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat i diversos efectius del cos policial.

Regió d'Emergències de Lleida

Cap servei destacat

Regió d'Emergències Metropolitana Nord

Badalona:

04.34 h. Carrer de Liszt. Ha cremat un contenidor. 1 dotació.

04.54 h. Avinguda Mendelssohn. Ha cremat un contenidor. 1 dotació.

06.02 h. Plaça de la dona. Ha cremat un gronxador. 1 dotació.

Regió d'Emergències de Tarragona

A les 23.45 hores d'ahir, els Bombers de la Generalitat van rebre un avís en un edifici al carrer de la Verge de Misericòrdia de Tarragona per una filtració d'aigua i una caiguda parcial del fals sostre de la cuina i d'un bany d'un pis a un altre. Un cop vam arribar, vam trobar l'origen de la fuita, situada a l'aixeta del lavabo del pis superior al que va caure el fals sostre, i es va tallar la clau de pas. Posteriorment, es va traspassar la informació a la Guàrdia Urbana i avui l'arquitecte municipal farà una valoració dels pisos afectats.

Per aquest servei, es van activar 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat i una patrulla de la Policia Local.

Regió d'Emergències de les Terres de l'Ebre

Cap servei destacat

Regió d'Emergències Metropolitana Sud

A les 20.15 hores d'ahir es va activar un dispositiu de recerca, juntament amb Mossos d'Esquadra, per trobar un noi i una noia que s'havien perdut fent una ruta amb un grup d'excursionistes a prop de la masia Vinya Nova del Bruc.

Un cop vam arribar a la zona, vam confirmar que el cotxe dels desapareguts es trobava al pàrquing de la Vinya Nova i, tot seguit, un binomi va decidir buscar-los pel camí que havien fet els excursionistes d'anada. Cinc minuts més tard, van trobar al noi i la noia sans i estalvis, fet que va desactivar la sortida d'una dotació del Grup d'Actuacions Especials i del Grup Caní de Recerca.

En el servei, van treballar 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Hospitalet

23.57 h: Carrer dels Joncs. Ha cremat el motor d'un cotxe i la part davantera d'un altre turisme. 1 dotació.

01.08 h. Rambla de la Marina. Han cremat 3 contenidors. 1 dotació.

06.22 h. Ronda de la Torrassa. Han cremat 4 motocicletes i la façana i part de la planta baixa i un pis superior d'un edifici de pb+4.

Cerdanyola del Vallès, 25 de desembre de 2023

11.25 hores

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14603 {"title":"Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit de Nadal","published_date":"2023-12-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/25\/11\/32\/1f023831-640e-4fef-846d-0fddffaca57b.jpeg","id":"14603"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-25/14603-bombers-generalitat-serveis-destacats-nit-nadal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.