Presentació a l'any 2024 de la Declaració Anual de Residus i de la Memòria Anual de Residus Perillosos

• Si es fa la Declaració Anual de Residus Industrials (DARI) ja es donarà per complert el tràmit de la Memòria Anual de Productors de Residus Perillosos. • Els agents, negociants i transportistes de residus perillosos ja poden presentar una la memòria anual de residus perillosos corresponent a l'activitat de l'any passat. • Els gestors de residus ja poden presentar la declaració anual de gestors de residus.

Declaració anual de residus (termini de presentació 31 de març):

  • Declaració anual de residus industrials (DARI): Els establiments productors de residus industrials que no siguin gestors de residus han de presentar durant el primer trimestre de l'any la Declaració Anual de Residus Industrials (DARI) per cada centre de producció que conté, entre d'altres, les dades dels residus produïts i de la seva destinació corresponents a l'any anterior.
  • Declaració anual de gestors (DARIG):Les plantes gestores de residushan de presentar durant el primer trimestre de l'any la Declaració Anual de Residus per a Gestors (DARIG), que conté, entre d'altres, les dades dels residus admesos i tractats a la planta i dels residus produïts i destinats a altres gestors.

 

Memòria anual de residus perillosos (termini de presentació: abans de l'1 de març)
Les activitats que tinguin més d'un d'aquests rols hauran de presentar una memòria independent per a cadascun.

  • Productors de residus perillosos: Els productors de residus perillosos que no disposin de la documentació de trasllat de residus en format telemàtic als registres electrònics SDR o e-SIR han de presentar la memòria anual de residus perillosos amb les dades de l'any anterior corresponent als residus produïts i la seva destinació.
  • Agents de residus perillosos: han de presentar la Memòria anual de residus perillosos amb la informació dels residus gestionats.
  • Negociants de residus perillosos: Han de presentar Memòria anual de residus perillosos amb la informació dels residus gestionats.
  • Transportistes de residus perillosos: Han de presentar Memòria anual de residus perillosos amb la informació dels residus gestionats.

 

La gestió d'aquests tràmits està disponible al Sistema Documental de Residus (SDR).

 

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
216718 {"title":"Presentació a l'any 2024 de la Declaració Anual de Residus i de la Memòria Anual de Residus Perillosos","published_date":"2023-12-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"216718"} catalunya Agència de Residus de Catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-22/216718-presentacio-any-2024-declaracio-anual-residus-memoria-anual-residus-perillosos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.