Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona dos homes investigats per un tiroteig a Suècia

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona dos homes investigats  per un tiroteig a Suècia

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Els fugitius es vinculen a una xarxa criminal de Suècia i van participar en un tiroteig a tres persones a prop d'Estocolm

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Martí a Barcelona, han detinguts dos homes, de 19 i 22 anys respectivament, relacionats presumptament amb un tiroteig a Suècia. 

La localització es va produir en un hotel de Barcelona on els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Martí van identificar dos homes. Les autoritats de Suècia havien emès una Ordre Europea de Detenció i Extradició (OEDE) per localitzar i detenir a un d'ells. Un cop localitzat el primer, van emetre una altre OEDE per la segona persona que també estava relacionada amb els fets.

Les primeres informacions facilitades informaven de la fugida en cotxe dels detinguts des de Suècia, viatjant a gran velocitat a través de França i Espanya amb destinació al Marroc.

Els fets investigats van succeir el passat 9 de desembre al vespre en una zona residencial de Södertälje (Estocolm), quan es va produir un tiroteig davant la presència de multitud de vianants, amb resultat de tres víctimes ferides per arma de foc de diversa consideració, una de les quals va ser ferida al cap i el seu pronòstic era crític. Posteriorment al tiroteig, alguns dels autors dels fets van fugir del país en un vehicle el qual també ha estat localitzat a Barcelona pels agents actuants. Tres van ser detinguts per la Policia Nacional de Suècia i la Fiscalia de Suècia durant la nit i per la resta es van emetre Ordres Europees de Detenció i Extradició.

Els dos detinguts ja es troben al jutjat de guàrdia i en les properes hores passaran a disposició del Jutjat Central d´Instrucció núm. 5 de l´Audiència Nacional.


Oficina de Comunicació

Sabadell, 22 de desembre de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14595 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona dos homes investigats per un tiroteig a Suècia","published_date":"2023-12-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/22\/15\/37\/75d2bad2-5eb6-4080-a3cf-d5940735eb1c.jpg","id":"14595"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-22/14595-mossos-esquadra-detenen-barcelona-dos-homes-investigats-tiroteig-suecia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.