Nadal al Palau Robert, activitats gratuïtes al centre de la ciutat

Imagen del artículo Nadal al Palau Robert, activitats gratuïtes al centre de la ciutat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Del 21 de desembre de 2023 al 4 de gener de 2024, al Jardí Palau Robert, celebrem el Nadal. Veniu a gaudir-ne amb nosaltres! Hi ha activitats per a tots els públics!

  1. Un any més, Palau Robert proposa una oferta cultural i lúdica amb activitats dirigides a tot tipus de públics i obertes a tothom. Són propostes de música, tallers, instal·lacions i espectacles, però sempre amb una sèrie de valors associats que pretenem que ens defineixin:
  2. Les activitats són lúdiques, però també sostenibles, i transmeten respecte per les persones i els éssers vius, i estimació per la natura
  3. Reforcem l'oferta d'activitats gratuïtes durant les festes pels veïns i veïnes del centre de Barcelona.
  4. Esperem que nenes i nens, famílies, adults, gent gran, amants de la música i ciutadania en general ens visitin i gaudeixin de les nostres propostes nadalenques.

    Tota la informació a: https://palaurobert.gencat.cat/ca/nadal/

    Concert de Nadal

    A càrrec de Carles Viarnès (piano) i Los Fumero (piano i contrabaix). Concert de Jazz organitzat en col·laboració amb el Comissariat Cultural de Nadal de l'Ajuntament de Barcelona en el marc de Nadal Barcelona 2023.

    Si fóssim flors

    Instal·lació artístico-botànica de Marga Socias i Thomas Roper. Flairar, tocar, observar, interactuar en un jardí de vuit flors gegants és la provocació motor que ens porta cap a aquest univers creatiu i que ens interpel·la a posar-nos en el lloc de l'altre i en la cura i l'escolta d'allà on habitem.

    A pas de pallassa

    Narració oral a càrrec de Marta Gorchs. Aquesta història comença el dia que una dona va heretar el circ de la seva àvia. Un circ que viatja de poble en poble explicant la bonica història de tots aquells que són molt més d'allò que semblen. Un conte que us captivarà per la seva combinació de llenguatges.

    Cibico

    Instal·lació de joc a càrrec de Naïf Factory Lab. Activitat lúdica i interactiva de construcció d'espais a escala real, fabricats amb materials a base de pell de ceba, restes de cafè, pells de taronja, colorants naturals...

    La casa del vent

    Espectacle de contes amb objectes a càrrec de Sherezade Bardají, adreçat a nens i nenes a partir de 3 anys i una durada de 45 minuts.

    Boles lluminoses

    Taller de creació a càrrec de Koala Art for Kids. Instal·lació col·lectiva per a crear un gran mural lumínic.

    Pedres pintades

    Taller plàstic a càrrec de Koala Art for Kids. Aprofitant l'exposició Dues pedres sobre la tècnica arquitectònica de la pedra seca, experimentarem amb diferents tècniques i elements com pipetes, l'esgrafiat o el dripping per il·lustrar pedres.

    Recordeu, igualment, que en visitar-nos tindreu ocasió de gaudir, també, de les nostres exposicions:

    1. Dues Pedres. Paisatges persistents. A les sales i i 2
    2. Aquella eterna admiració. Centenari Alicia de Larrocha i Victoria de los Ángeles. A la sala 3
    3. Premi Miravisions de fotoperiodisme. Al Hall de l'entrada
    4. Els drets humans al segle XXI. Al Jardí
    5. Els llibres de la Generalitat republicana (1931-1939). A la sala 4

    Totes les nostres exposicions són d'accés lliure i gratuït!


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14538 {"title":"Nadal al Palau Robert, activitats gratuïtes al centre de la ciutat","published_date":"2023-12-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/20\/13\/16\/4f8bc9d5-02d6-4677-90de-2308ef6a167c.jpg","id":"14538"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-20/14538-nadal-palau-robert-activitats-gratuites-centre-ciutat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.