L'INCASÒL facilita la instal·lació d'una empresa de gestió de residus no perillosos a Vilanova del Camí

Papers Catalunya invertirà uns dos milions d'euros en la seva nova planta i generarà uns 25 llocs de treball nousAmb aquesta operació, l'INCASÒL exhaureix els terrenys disponibles al sector Riera de Castellolí

Imagen del artículo L'INCASÒL facilita la instal·lació d'una empresa de gestió de residus no perillosos a Vilanova del Camí

L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ven a l'empresa Papers Catalunya SL, unaparcel·la de 17.515,56 m2del sector d'activitat econòmica Riera de Castellolí, situat a Vilanova del Camí (Anoia). Amb aquesta operació, l'INCASÒL exhaureix els terrenys disponibles en el sector.

Papers Catalunya es dedica a la gestió de residus no perillosos i, amb una inversió prevista d'aproximadament dos milions d'euros i la creació de 25 nous llocs de treball,destinarà els nous terrenys a la construcció d'una nova planta on es durà a terme la correcte valorització d'aquests residus, incloent totes les etapes del procés per poder recuperar-ne el major percentatge possible.

El sector Riera de Castellolí està situat a l'est de Vilanova del Camí. Es troba en una corona industrial consolidada, amb accés directe a l'A-2 al seu pas per l'Anoia. La urbanització d'aquest sector ha donat impuls a l'activitat econòmica de l'Anoia, amb la implantació d'empreses, noves inversions i la generació de llocs de treball a la comarca. Empreses com Abacus, que hi té la seva nau logística, el Grupo Soficada, Binicastillo, SL, i Iniciatives Les Gombes, SL, Romero Polo, Direxis Conectiao Fruits Secs Torra també han apostat per invertir en terrenys d'aquest polígon comercialitzats per l'INCASÒL.

Reactivació econòmica a l'Anoia

L'INCASÒL dóna un impuls a l'activitat econòmica de l'Anoia, amb l'estreta col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, amb la venda d'aquests terrenys que comportaran l'arribada de noves inversions i llocs de treball a la comarca.

Actualment, l'INCASÒL té disponible la darrera parcel·la en comercialització al sector Can Parera de Castellolí amb 3.000 m2destinats a indústria entre mitgeres.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14487 {"title":"L'INCASÒL facilita la instal·lació d'una empresa de gestió de residus no perillosos a Vilanova del Camí","published_date":"2023-12-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/18\/12\/04\/72326795-d652-43e3-8614-bdef48eaf0e2.jpg","id":"14487"} catalunya Albert Civit i Fons,Incasòl https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-18/14487-incasol-facilita-instal-lacio-empresa-gestio-residus-perillosos-vilanova-cami https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.