La consellera Garriga assisteix a la 37a Nit de la Cultura a Mallorca

A la gala es lliuraran els Premis 31 de Desembre, convocats per l'entitat Obra Cultural Balear

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, participarà aquest vespre en la 37a edició de la Nit de la Cultura, que se celebrarà al Teatre Principal de Palma de Mallorca.

En aquesta gala es lliuren cada any els premis 31 de Desembre, convocats des de 1987 per l'Obra Cultural Balear, i adreçats a reconèixer i estimular les actuacions que afavoreixin l'ús normal del català en tots els àmbits de la vida social. 

La consellera afirma que entitats com Obra Cultural Balear "juguen un paper molt important a l'hora de sumar esforços entre tots els territoris que compartim la mateixa llengua. Unir esforços i complicitats és la millor manera de seguir mantenint la fortalesa de la nostra identitat lingüística i cultural que avui celebrem amb el lliurament d'aquests premis tan importants".

Abans de la celebració de la Nit de la Cultura, la consellera es reunirà amb el president de l'Obra Cultural Balear, Joan Miralles, i d'altres representants de l'entitat, a més del president d'Òmnium Cultural, Xavier Antich.

Els premis 31 de Desembre es lliuren cada any a la gala coneguda amb el nom de la Nit de la Cultura. Són uns guardons nascuts amb voluntat de reconèixer i estimular aquelles iniciatives individuals o col·lectives produïdes a les Illes Balears amb sentit de país i a favor de la llengua i la cultura. En total, s'atorguen 8 premis.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14477 {"title":"La consellera Garriga assisteix a la 37a Nit de la Cultura a Mallorca","published_date":"2023-12-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14477"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-17/14477-consellera-garriga-assisteix-37a-nit-cultura-mallorca https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.