L'àmbit dels drets socials, la mobilitat i l'accés a finançament centren la jornada de treball de la Delegació a Sant Climent de Llobregat i Begues

El divendres, 15 de desembre, el delegat Joan Borràs va visitar els Ajuntaments de Sant Climent de Llobregat i Begues acompanyat del director dels serveis territorials de l'Administració a Barcelona, David Agustí

La jornada de treball de la Delegació del Govern a Barcelona al Baix Llobregat el divendres, 15 de desembre, es va centrar en Sant Climent de Llobregat i Begues. El delegat Joan Borràs va visitar els ajuntaments d'ambdós municipis acompanyat del director dels serveis territorials de l'Administració a Barcelona, David Agustí. El delegat també va poder signar els llibres d'Honor dels consistoris baixllobregatins.

A Sant Climent de Llobregat, Borràs i Agustí es van reunir amb l'alcalde del municipi, Isidre Sierra. En la reunió també van ser presents el primer tinent d'alcaldia, Guillem Esteve, i l'adjunta al cap de l'oficina del delegat, Helena Solà.

Durant la trobada es van tractar qüestions relacionades amb l'àmbit sanitari, amb les infraestructures educatives i d'atenció a la gent gran, i amb el finançament de projectes locals. La Delegació traslladarà les necessitats del municipi als departaments de la Generalitat corresponents.

Després de la visita a Sant Climent de Llobregat, Borràs es va traslladar fins a Begues per mantenir una reunió de treball ambl'alcaldessa, Mercè Esteve. El delegat va recollir les preocupacions de l'equip de govern local referents a habitatge, mobilitat i drets socials, a diferents infraestructures del municipi i a la situació de l'abocador del Garraf.

Imagen del artículo L'àmbit dels drets socials, la mobilitat i l'accés a finançament centren la jornada de treball de la Delegació a Sant Climent de Llobregat i Begues
Imagen del artículo L'àmbit dels drets socials, la mobilitat i l'accés a finançament centren la jornada de treball de la Delegació a Sant Climent de Llobregat i Begues





"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14471 {"title":"L'àmbit dels drets socials, la mobilitat i l'accés a finançament centren la jornada de treball de la Delegació a Sant Climent de Llobregat i Begues","published_date":"2023-12-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/16\/12\/05\/03e17f31-f515-41d8-a0a0-96c807fbc765.jpeg","id":"14471"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-16/14471-ambit-drets-socials-mobilitat-acces-financament-centren-jornada-treball-delegacio-sant-climent-llobregat-begues https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.