El Congrés de Mercats municipals reuneix prop de dos-cents participants

Imagen del artículo El Congrés de Mercats municipals reuneix prop de dos-cents participants

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El passat 20 de novembre, el Palau de Congressos de Tarragona va acollir la celebració de la quarta edició del Congrés de Mercats Municipals, un certamen que aspira a ser la cita de referència del sector. La Generalitat, a través de la direcció general de Comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), en col·laboració de l'empresa de Mercats de Tarragona, ha impulsat la realització del congrés amb l'objectiu de generar coneixement i donar noves eines als mercats en un nou entorn de consum que està canviant de forma accelerada.

Sostenibilitat i innovació ha estat el binomi conductor del congrés, que es correspon als dos eixos estratègics per impulsar la competitivitat i transformació sostenible dels 165 mercats catalans.

El congrés es va iniciar amb la ponència Innovació Sostenible: "De l'estratègia a l'acció als Mercats Municipals", a càrrec d'Imma Pérez, sobre els beneficis de la sostenibilitat i la innovació per a la generació de productes, serveis i processos en els Mercats. Una gran oportunitat per atendre les demandes de les noves tendències de consum on la sostenibilitat i la producció de proximitat són palanques per al desenvolupament econòmic i sostenible.

A continuació, es van presentar els resultats de les diagnosis realitzades a vuit mercats catalans amb l'objectiu d'obtenir coneixement del grau de generació de residus i de la implantació de mesures de reducció i foment de la reutilització dels mercats.

I la segona part del Congrés es va centrar en la innovació, amb la presentació d'un estudi qualitatiu sobre les necessitats de consum actuals als mercats catalans. La renovació d'una proposta de valor amb capacitat per donar resposta a les diferents necessitats i diferents perfils de client.

A continuació, va tenir lloc  una taula rodona amb experiències d'èxit innovadores en sostenibilitat i conscienciació mediambiental, amb intervencions inspiradores en aquest procés de transformació sostenible dels mercats.

I, com a punt i final del Congrés, el Mercat Central de Tarragona va presentar les seves claus per a una proposta de valor d'èxit. 

Més informació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16543 {"title":"El Congrés de Mercats municipals reuneix prop de dos-cents participants","published_date":"2023-12-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/ccam.gencat.cat\/web\/.content\/02_actualitat\/noticies\/comerc\/2023\/fotos_comerc_2023\/dgc_jordi_torrades_congres_mercats_23.jpg_1480585109.jpg","id":"16543"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-15/16543-congres-mercats-municipals-reuneix-prop-dos-cents-participants https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.