Territori posa en servei una nova passarel·la per a vianants i ciclistes a Palau-solità i Plegamans

Imagen del artículo Territori posa en servei una nova passarel·la per a vianants i ciclistes a Palau-solità i Plegamans


  1. La nova passera afavoreix la mobilitat activa i la seguretat viària i compta amb plaques solars per a l'autoconsum energètic
  2. Les obres han comptat amb un pressupost d'1 MEUR

El Departament de Territori ha posat avui en servei una nova passarel·la per a vianants i ciclistes a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), que afavorirà tant la mobilitat activa i la seguretat viària com l'ús d'energies renovables. Els treballs, que compten amb finançament dels fons REACT-UE, han comportat una inversió d'1 milió d'euros. L'estructura s'ha construït en paral·lel al pont de la carretera C-155 sobre la riera de Caldes per a millorar la mobilitat de vianants i ciclistes entre nucli de Can Parera i el centre urbà.

Ubicada a uns 40 metres de distància, aigües avall, del pont ja existent, té una longitud de 82,50 metres, distribuïts en dos trams de 45 i 37,5 metres cada un, i una amplada de 3,40 metres --dels quals restarà un pas lliure de 3 metres. Tota l'actuació, comptant la passarel·la i les connexions de les rampes per accedir-hi, ha abastat una longitud de 152,5 metres.

Els treballs han inclòs, a més de la construcció de la nova estructura i les rampes d'accés, la instal·lació de cinc plaques fotovoltaiques que permetran alimentar d'energia, provinent d'una font renovable, l'enllumenat de la passarel·la. L'obra s'ha completat amb el tractament de talussos i els treballs d'hidrosembra per a la seva revegetació.

Aquesta actuació s'emmarca en un acord de col·laboració entre el Departament i l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14410 {"title":"Territori posa en servei una nova passarel·la per a vianants i ciclistes a Palau-solità i Plegamans","published_date":"2023-12-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/13\/14\/24\/2d030575-f8e9-4da3-bc17-eb02a0b10e2e.jpg","id":"14410"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-13/14410-territori-posa-servei-nova-passarel-la-vianants-ciclistes-palau-solita-plegamans https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.