El Consell de Direcció de l'Administració Territorial tanca el 2023 fent balanç de les últimes accions de la Delegació del Govern a Barcelona

El Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Delegació del Govern a Barcelona es va reunir el dimarts, 12 de desembre

Imagen del artículo El Consell de Direcció de l'Administració Territorial tanca el 2023 fent balanç de les últimes accions de la Delegació del Govern a Barcelona

El 12 de desembre va tenir lloc l'última reunió de l'any del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Delegació del Govern a Barcelona. El delegat Joan Borràs va presidir la sessió i va fer balanç de les últimes actuacions de la Delegació acompanyat dels directors i directores dels serveis territorials dels departaments.

Durant la reunió, el delegat va informar sobre les conclusions de la darrera sessió plenària de la comissió tècnica del barraquisme a la llera del riu Besòs, celebrada el 27 de novembre. Borràs va recordar que la comissió ha demanat al Consorci que encarregui la redacció del Pla de gestió que determini les actuacions que cal fer a la zona.

A més a més, es va tractar amb els directors i directors dels serveis territorials l'activació de les subcomissions per donar suport a l'Ajuntament de Montcada i Reixac en l'abordament de situacions urgents mentre es redacta el Pla de gestió. En aquestes subcomissions tenen presència totes les administracions implicades.

Per una altra banda, la reunió del Consell de Direcció també va posar el focus en la futura constitució de la Taula territorial de la Formació Professional de la Vegueria de Barcelona, prevista per al pròxim 21 de desembre. El delegat Joan Borràs va explicar que es tracta d'una iniciativa que s'està replicant a la resta de vegueries i que sorgeix de l'estudi de prospectiva fet per l'Agència FPCAT, així com de l'Estratègia Sistema FPCAT del Govern de la Generalitat.

L'objectiu de les taules territorials és recollir informació des de la proximitat del mercat laboral, el sector empresarial i els centres de formació per generar un mapa de l'FP que augmenti la sintonia entre tots aquests àmbits. Amb aquesta informació es definiran les actuacions que caldrà aplicar en el sector de la Formació Professional del país.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14404 {"title":"El Consell de Direcció de l'Administració Territorial tanca el 2023 fent balanç de les últimes accions de la Delegació del Govern a Barcelona","published_date":"2023-12-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/13\/12\/59\/3e26895c-ea23-4671-ab79-063681238a9c.jpg","id":"14404"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-13/14404-consell-direccio-administracio-territorial-tanca-2023-fent-balanc-ultimes-accions-delegacio-govern-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.