Dolors Vila i Calvet, nova directora dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Lleida

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha nomenat Dolors Vila i Calvet nova directora dels Serveis Territorials del Departament a Lleida.

Dolors Vila, natural de Les Oluges (Segarra), és llicenciada en Veterinària (Universitat Autònoma de Barcelona), Màster en Dret Agroalimentari (Universitat de Lleida), i Màster en Gestió de Projectes en Desenvolupament Rural (Universitat de Lleida). Ha desenvolupat diferents tasques al Departament des de l'any 2001, com ara subdirectora general de Ramaderia, responsable veterinari de benestar animal, cap de les Oficines Comarcals de la Segarra i del Solsonès, i veterinària de les Oficines Comarcals de l'Urgell i la Segarra, entre altres.

Prèviament, va exercir la seva activitat com a veterinària clínica.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14403 {"title":"Dolors Vila i Calvet, nova directora dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Lleida","published_date":"2023-12-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14403"} catalunya Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural,David Mascort i Subiranas https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-13/14403-dolors-vila-calvet-nova-directora-serveis-territorials-departament-accio-climatica-alimentacio-agenda-rural-lleida https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.