Els Mossos destinaran nous agents al Maresme per seguir ampliant la dotació més gran que ha tingut mai la comarca

Els darrers tres anys s'han incorporat 80 nous efectius a la comarca

Imagen del artículo Els Mossos destinaran nous agents al Maresme per seguir ampliant la dotació més gran que ha tingut mai la comarca

Els Mossos d'Esquadra destinaran nous agents a la comarca del Maresme els propers mesos, una vegada la convocatòria de 850 places que es va publicar el gener d'enguany hagi completat el curs de formació bàsica a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) l'estiu de l'any vinent. A aquesta convocatòria cal sumar-li la que es va fer pública el passat mes de setembre, també de 850 places.

D'aquesta manera, el Maresme es tornarà a reforçar amb nous mossos després que els darrers tres anys s'hagin incorporat 80 nous agents a les unitats de seguretat ciutadana de les comissaries d'Arenys de Mar, Mataró, Pineda de Mar i Premià de Mar. Aquest mes d'agost, en concret, un total de 19 agents s'han incorporat a les unitats de seguretat ciutadana de les quatre comissaries de la comarca.

Les noves incorporacions dels darrers anys situen la dotació policial a l'Alt Maresme com la més gran de la història. Amb 94 efectius, la comissaria de districte de Pineda de Mar - que dona servei també a Calella, Malgrat de Mar o Santa Susanna, entre d'altres - té el número d'agents més alt des de l'inici del desplegament. Aquesta circumstància que es repeteix també amb els 95 agents que hi ha actualment a la comissaria d'Arenys de Mar.

La mitjana de fets delictius en aquesta zona és de 75'6 fets/1000 habitants, lleugerament inferior a la mitjana del conjunt del país.

El director general de la Policia, Pere Ferrer, es reunirà amb l'alcalde de Calella, Marc Buch, el proper 21 de desembre per analitzar els darrers episodis delinqüencials que han tingut lloc al municipi. Alhora, el conseller Joan Ignasi Elena té previst també trobar-se amb alcaldes de la comarca les properes setmanes.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14399 {"title":"Els Mossos destinaran nous agents al Maresme per seguir ampliant la dotació més gran que ha tingut mai la comarca","published_date":"2023-12-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/13\/10\/35\/86d5cded-2ce1-43ce-ac87-22314880aa64.jpeg","id":"14399"} catalunya interior,Joan Ignasi Elena i Garcia https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-13/14399-mossos-destinaran-nous-agents-maresme-seguir-ampliant-dotacio-mes-gran-tingut-mai-comarca https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.