El delegat Joan Borràs es reuneix amb l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts per abordar qüestions d'urbanisme, educació i mobilitat

El delegat del Govern a Barcelona ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino

Imagen del artículo El delegat Joan Borràs es reuneix amb l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts per abordar qüestions d'urbanisme, educació i mobilitat

El dilluns 11 de desembre, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, va rebre l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, a la seu de la Delegació. Ambdós van mantenir una reunió de treball per abordar qüestions d'urbanisme, educació i mobilitat que afecten el municipi del Baix Llobregat.

La trobada també va comptar amb el cap de l'oficina del delegat, Sergi Seguí, i l'assessor d'alcaldia, Lluís Cusí. Durant la reunió es van tractar temes concrets relacionats amb els equipaments de gestió compartida entre l'Ajuntament i la Generalitat i les infraestructures educatives i de cura de la gent gran.

Per una altra banda, el delegat va recollir les peticions de l'alcalde respecte a actuacions en l'àmbit del pas dels Ferrocarrils de laGeneralitat pel municipi i en referència al desenvolupament del polígon industrial Bofarull.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14375 {"title":"El delegat Joan Borràs es reuneix amb l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts per abordar qüestions d'urbanisme, educació i mobilitat","published_date":"2023-12-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/12\/15\/30\/a752c1ab-f1c6-4b54-b5ad-9698aeebd6a5.jpg","id":"14375"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-12/14375-delegat-joan-borras-reuneix-alcalde-sant-vicenc-horts-abordar-questions-urbanisme-educacio-mobilitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.