L'empresa de videojocs Sandsoft crearà 60 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la seu europea

Imagen del artículo L'empresa de videojocs Sandsoft crearà 60 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la seu europea

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La companyia, que es dedica al desenvolupament de videojocs per a dispositius mòbils, considera que la capital catalana "és la ubicació perfecte" per captar talent Per establir-se a Catalunya, Sandsoft ha comptat amb el suport del Govern per mitjà de l'agència ACCIÓEl 40% de les principals empreses mundials de videojocs ja tenen presència a Catalunya, que s'ha consolidat com la primera regió de la Unió Europea en captació d'inversió estrangera d'aquest sector

L'empresa desenvolupadora de videojocs per a dispositius mòbils Sandsoft crearà 60 nous llocs de treball en els propers tres anys a Barcelona amb l'obertura de la seu europea a la capital catalana. La decisió de la companyia de situar aquest estudi a Barcelona s'emmarca en el seu pla de creixement a escala global, que s'articularà també mitjançant les oficines ubicades a Aràbia Saudita, Finlàndia i la Xina.

Per establir-se a la capital catalana, l'empresa ha comptat amb el suport d'ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Segons el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, "la captació d'inversió estrangera en l'àmbit dels videojocs és estratègica per l'impuls que suposa en termes d'innovació i creativitat, desenvolupament tecnològic i posicionament internacional que projecta Catalunya al món". "Projectes d'inversió com el de Sandsoft consoliden el nostre posicionament com el principal hub de la Unió Europea en aquest sector", subratlla.

En aquest sentit, el CEO de Sandsoft, David Fernández, assegura que "Barcelona acull una comunitat pròspera de creadors de videojocs i és una ubicació perfecte perquè desenvolupadors amb talent de tot Europa vinguin a formar part de la companyia". Des de Barcelona la companyia desenvoluparà nous videojocs propis, motiu pel qual crearà nous llocs de treball qualificats com game arists, game developers, game designers, game data analysts o analítics engineers.

Segons dades d'ACCIÓ, Catalunya s'ha consolidat com la primera regió de la Unió Europea en captació d'inversió estrangera del sector dels videojocs, amb el 12,2% del total i projectes provinents sobretot dels Estats Units, França, Suècia i Corea del Sud. De fet, el 40% de les principals empreses mundials del sector tenen presència a Catalunya, com Bandai Namco, Ubisoft o King.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat
  2. Linkedin ACCIÓ
  3. Youtube ACCIÓ

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14371 {"title":"L'empresa de videojocs Sandsoft crearà 60 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la seu europea","published_date":"2023-12-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/12\/12\/19\/79c6d1e2-bc26-4805-b355-fae330e0f0b4.jpg","id":"14371"} catalunya Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ),Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-12/14371-empresa-videojocs-sandsoft-creara-60-llocs-treball-barcelona-obertura-seu-europea https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.