El Departament de Cultura participa al 'Tech Spirit Barcelona' amb dos projectes de creativitat digital

'Tech Spirit Barcelona', la gran trobada de la innovació i l'emprenedoria de les empreses de base tecnològica, se celebra avui i demà a la Llotja de Mar de BarcelonaEl Departament de Cultura col·labora amb una sessió de la DJ AWWZ interactuant amb una Intel·ligència Artificial i amb un projecte d'art mural i realitat augmentada

Imagen del artículo El Departament de Cultura participa al 'Tech Spirit Barcelona' amb dos projectes de creativitat digital

'Tech Spirit Barcelona' arriba a la seva quarta edició com a referent de la comunitat local i internacional de l'àmbit tecnològic i emprenedor en una trobada que convoca 140 ponents i 60 conferències entre avui i demà a la Llotja de Mar de la capital catalana. L'edició d'enguany es focalitza, entre d'altres, en l'actual impacte de la intel·ligència artificial sobre la comunitat tecnològica, la relació entre tecnologia i salut, la sostenibilitat i la cultura digital. En aquest marc, el Departament de Cultura col·labora en dues activitats: una sessió amb la DJ AWWZ que dialoga amb una Intel·ligència Artificial i un grafit que s'activa amb realitat augmentada realitzat per l'empresa Suite of Art i les muralistes Eslicer i MariaDie.

Per cloure la primera jornada del 'Tech Spirit Barcelona' avui a les 19h, al Caixabank Stage del Tech Spirit Barcelona, el Departament de Cultura ha programat l'espectacle 'AWWZ b2b AI DjSet', una sessió back to back (b2b) entre la DJ AWWZ i una IA DJ especialment entrenada per punxar cançons a partir de comentaris a videoclips de YouTube. La IA ha estat desenvolupada per enginyers de la UPC - Barcelona Tech i va ser presentada en el marc del Festival Sónar+D.

Durant els dies d'avui i demà els assistents a la Llotja de Mar podran gaudir de La realitat de la visionària, una peça mural realitzada en directe perMarieDie, Eslice i l'empresa Suite of Art. L'obra és una creació que parla sobre el valor de la innovació per pensar el futur a través de l'art del grafit, que es podrà gaudir animada a través d'una tecnologia de realitat augmentada.

'Tech Spirit Barcelona' és la cita de l'ecosistema digital emprenedor de Barcelona i està organitzat per Tech Barcelona, l'associació privada sense ànim de lucre que agrupa més de 1.200 emprenedors, startups, inversors i corporacions i vertebra l'ecosistema digital i tecnològic de Barcelona amb el suport d'ACCIÓ, el Departament de Cultura, l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa.

Per al Departament de Cultura, la cultura digital són totes aquelles interseccions possibles entre llenguatges artístics tradicionals i les eines del món digital, que donen com a resultat mutacions innovadores de les formes expressives clàssiques. D'aquesta manera, a través de la Direcció General d'Innovació i Cultura Digital, la Generalitat impulsa la innovació per al desenvolupament de la cultura en tots els seus àmbits, també el de l'emprenedoria tecnològica. Per això, dona suport a activitats com el 'Tech Spirit Barcelona', exemples que contribueixen a fer de Catalunya un pol de creativitat digital.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14369 {"title":"El Departament de Cultura participa al 'Tech Spirit Barcelona' amb dos projectes de creativitat digital","published_date":"2023-12-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/12\/11\/30\/81802dc8-2240-4d1b-8df1-a1f9bde0345b.jpeg","id":"14369"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-12/14369-departament-cultura-participa-tech-spirit-barcelona-dos-projectes-creativitat-digital https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.