El Departament de Territori instal·la una nova sitja de sal a la C-38 al terme de Camprodon

La sitja, de 100 tones de capacitat, permetrà agilitzar el funcionament de la vialitat hivernal en episodis de nevades.

Imagen del artículo El Departament de Territori instal·la una nova sitja de sal a la C-38 al terme de Camprodon

El Departament de Territori, dins del pla d'operacions de conservació d'obra civil a la xarxa viària, ha finalitzat aquests darrers dies la instal·lació d'una nova sitja de sal al km 9 de la C-38, al terme municipal de Camprodon.

La sitja, de 100 tones de capacitat, permetrà optimitzar els recorreguts dels vehicles de vialitat hivernal que es destinin a la vall de Camprodon en episodis de nevades. Fins ara aquests equips s'havien de desplaçar fins a una sitja situada a la vall de Bianya cada cop que carregaven sal. Amb el nou dipòsit s'evitarà aquest desplaçament addicional i, per tant, augmentarà la freqüència de pas de les llevaneus a la zona. La intervenció ha tingut un cost de 100.906 euros (sense IVA).

Com a mesura addicional per millorar el servei, es preveu disposar d'un camió trabuc auxiliar que complementi la màquina llevaneus que es destina habitualment a la zona durant les nevades.


11 de desembre de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14349 {"title":"El Departament de Territori instal·la una nova sitja de sal a la C-38 al terme de Camprodon","published_date":"2023-12-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/11\/09\/38\/3383f56d-13b3-4f97-8b0c-add12e11906e.jpg","id":"14349"} catalunya Delegació a Girona,Laia Cañigueral i Olivé https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-11/14349-departament-territori-instal-la-nova-sitja-sal-c-38-terme-camprodon https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.