Els Mossos d'Esquadra detenen a Tarragona un camioner que transportava 60 kg de marihuana i 41 d'haixix amb destí a Itàlia

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen a  Tarragona un camioner que transportava 60 kg de marihuana i 41 d'haixix amb destí a Itàlia

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El detingut havia habilitat un espai entre la cabina i el remolc on tenia amagada la droga

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el 5 de desembre a Constantí (Tarragonès) un home de 54 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc al migdia quan una patrulla de trànsit va aturar un camió en el marc d'un control de transports a l'AP-7 sentit Barcelona.

Durant els transcurs de les inspeccions els agents van observar que el camioner no disposava de la targeta de transport ni cap autorització equivalent.

A més també van observar que el 4 de desembre el tacògraf marcava més quilòmetres dels registrats.

El detingut va manifestar-los que desconeixia on havia carregat els paquets i el material que transportava.

Davant les incongruències de les explicacions es van desplaçar al lloc agents de la Unitat d'investigació de Tarragona per dur a terme les comprovacions oportunes.

En arribar-hi, els investigadors van decidir traslladar el vehicle articulat fins al polígon industrial de Constantí i així buidar i verificar la càrrega.

En l'escorcoll del remolc, on van participar agents de la Unitat Canina, es van localitzar 35 palets amb caixes de cartró buides algunes de les quals amb paelles i focus de llum.

En el moment en què es va buidar el camió, els Mossos d'Esquadra van comprovar que la mida exterior de la caixa del remolc no quadrava amb la mida interior.

Aquest fet va cridar-los l'atenció i va ser quan van descobrir que hi havia un amagatall d'aproximadament un metre entre la cabina i el remolc del camió.

Acte seguit, els agents van accedir a la part oculta del camió que estava reforçada amb ferros i material aïllant. Dins d'aquest espai hi van localitzar bosses que contenien paquets de cabdell de marihuana d'un quilogram preparats per a la seva distribució.

D'altra banda, també hi van localitzar una maleta amb paquets d'haixix al buit amb un pes aproximat d'uns 41 Kg.

En total el preu de la droga intervinguda tindria un valor al mercat il·lícit de més de 200.000 euros.

Davant les diverses proves incriminatòries, els investigadors van detenir el conductor del camió per tràfic de drogues.

L'arrestat ha passat aquest divendres a disposició judicial davant del jutjat en funció de guàrdia de Tarragona.

De la investigació es desprèn que el detingut tenia la intenció de transportar la droga des de l'Estat espanyol amb destí a Itàlia fet que el vincularia al tràfic internacional de droga.

El cas continua obert i no es descarten més detencions.

Oficina de Comunicació

Tarragona, 8 de desembre de 2023



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14337 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen a Tarragona un camioner que transportava 60 kg de marihuana i 41 d'haixix amb destí a Itàlia","published_date":"2023-12-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/08\/09\/39\/63fc31ac-208e-459d-a247-4a5620a166d4.jpg","id":"14337"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-08/14337-mossos-esquadra-detenen-tarragona-camioner-transportava-60-kg-marihuana-41-haixix-desti-italia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.