Acció Climàtica destina més de 14 milions d'euros en ajuts per a assegurances

Ara s'ha publicat una línia complementària del Pla d'assegurances agràries 2023 per un import de 8,06 M€També ha convocat 40.000 euros en ajuts per a assegurances d'hivernacles 2023-2024

Imagen del artículo Acció Climàtica destina més de 14 milions d'euros en ajuts per a assegurances

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha publicat la convocatòria d'ajuts a les línies del Pla d'assegurances agràries 2023 no coberts per l'anterior resolució d'ajuts. La nova convocatòria, de 8,06 MEUR, complementa les subvencions del Pla d'assegurances agràries 2023 fins arribar als 14,5 MEUR. D'aquesta manera enguany la Generalitat incrementa en 3,2MEUR l'import d'aquests ajuts respecte els del Pla 2022.

A banda, també s'han convocat ajuts per a les assegurances d'hivernacles, corresponents a la campanya 2023-2024, amb un pressupost de 40.000 euros.

Els ajuts establerts en aquestes dues resolucions tenen naturalesa de crèdit anticipat i van a càrrec dels pressupostos del Departament per a l'any 2024.

D'aquesta manera es fa palès el fort compromís del Departament en el suport al sistema d'assegurances agràries, en compliment d'un dels objectius amb major antiguitat, que és l'impuls i el foment de les assegurances agràries per tal de salvaguardar les produccions agràries i ramaderes.

Pel que fa als ajuts a les assegurances agràries combinades, es mantenen els criteris de l'anterior convocatòria. Se subvenciona un percentatge sobre la Prima Comercial Base Neta, d'acord amb el tipus de persona beneficiària. En relació a la contractació d'assegurances per a les estructures, cobertures, i instal·lacions d'hivernacles, umbracles, i túnels, s'inicia el termini de sol·licitud per a les pòlisses contractades entre l'1 d'octubre de 2023 i el 30 de setembre de 2024.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14328 {"title":"Acció Climàtica destina més de 14 milions d'euros en ajuts per a assegurances","published_date":"2023-12-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/05\/16\/17\/08df3f60-fb7c-4116-a151-a89c24355dc5.jpeg","id":"14328"} catalunya Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural,David Mascort i Subiranas https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-07/14328-accio-climatica-destina-mes-14-milions-euros-ajuts-assegurances https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.