Consellera Serret, des del Japó: "El Govern seguirà impulsant i donant suport a les iniciatives de diplomàcia cultural"

La consellera ha visitat l'exposició 'Gaudí i la Sagrada Família' al Museu d'Art Sagawa Museum de Moriyama, en el marc del seu viatge institucional al JapóL'exposició, organitzada per la Basílica de la Sagrada Família i la cadena japonesa NHK, és una de les més visitades de la història del Museu d'Art Modern de Tòquio

Imagen del artículo Consellera Serret, des del Japó: El Govern seguirà impulsant i donant suport a les iniciatives de diplomàcia cultural

La consellera Meritxell Serret i Aleu, acompanyada de la delegada del Govern al Japó, Mònica Castellà i Pujadó, ha visitat l'exposició 'Gaudí i la Sagrada Família' al Museu d'Art Sagawa de Moriyama, en el segon dia de viatge institucional al país nipó. 

L'exposició, organitzada per la Basílica de la Sagrada Família i la cadena japonesa NHK, es va estrenar al Museu d'Art Modern de Tòquio (MOMAT) i ha tingut un gran èxit de públic convertint-se en la sisena exposició més visitada de la història del prestigiós museu, amb gairebé tres-cents mil visitants. 

"És un gran exemple de la capacitat de projecció a l'exterior de Catalunya, de la diplomàcia cultural que fem el conjunt de la societat catalana" ha apuntat. La consellera ha reiterat que "l'acció exterior catalana la lidera el Govern, però la fem entre tots". 

Serret també ha assegurat que "el Govern seguirà impulsant i donant suport a les iniciatives de diplomàcia cultural" i ha posat com a exemple l'exposició sobre Gaudí, que es podrà continuar veient al Japó fins al març del 2024, però també els actes de promoció gastronòmica com el que organitzarà Prodeca la setmana que ve al Japó i que inaugurarà la mateixa consellera el dilluns des de Tòquio. 

La Delegació del Govern al Japó impulsarà les relacions entre Catalunya i el país nipó

Serret ha fet valdre la tasca que està fent la nova delegada del Govern al Japó, nomenada el passat mes de gener. Ha apuntat que la seva feina ja ha donat fruits com demostra l'anunci d'acord bilateral que el Govern signarà amb l'executiu de Kyoto i ha afegit que "amb la presència física estable serem capaços de donar més confiança i generar més complicitats. No només en l'àmbit institucional, sinó amb tots els actors econòmics, de recerca o culturals". "Amb l'impuls de la delegació consolidarem encara més les relacions amb el Japó", ha assenyalat la consellera. Unes relacions que, de fet, són històriques, i que es concreten amb el Pla Japó.

En aquest enllaç us podreu descarregar vídeos en brut de la visita de la consellera a l'exposició 'Gaudí i la Sagrada Família'

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14258 {"title":"Consellera Serret, des del Japó: \"El Govern seguirà impulsant i donant suport a les iniciatives de diplomàcia cultural\"","published_date":"2023-12-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/02\/08\/47\/8ef5aa85-f8fa-4a3c-b1d5-7b41ef9588b5.jpg","id":"14258"} catalunya Acció Exterior i Unió Europea,Meritxell Serret Aleu https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-02/14258-consellera-serret-des-japo-govern-seguira-impulsant-donant-suport-iniciatives-diplomacia-cultural https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.