L'Agència de Residus atorga ajudes per valor de 9,5M€ per a projectes de foment de la recollida selectiva.

L'Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha resolt la convocatòria d'ajuts per a projectes de foment de la recollida selectiva en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència -finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU, de la convocatòria d'aquest any 2023.

L'objecte d'aquestes subvencions és finançar actuacions que contribueixin al foment de projectes de recollida selectiva eficients de les diferents fraccions dels residus municipals, des d'una perspectiva de l'economia circular, per contribuir a assolir una gestió més sostenible i un estalvi de recursos naturals.

En aquesta ordre d'ajuts hi ha dues línies, pel que fa a la línia (línia 1) de projectes fets pels ens locals de Catalunya, dins del servei públic de recollida selectiva i de l'autocompostatge, adreçats tant a la població com als productors de residus assimilables a municipals del seu àmbit, s'han atorgat ajudes a un total de 59 projectes i per un valor de 9.433.918,29 €. Pel que fa a l'altra línia (línia 2) de projectes fets per als comerços, serveis i indústries productores de residus comercials i assimilables a municipals, tant per adaptar-se al servei públic de recollida selectiva del
seu àmbit com per a l'establiment de sistemes privats de recollida selectiva. s'han atorgat ajudes a un total de 2 projectes i per un valor de 43.827,00 €.

En total doncs, per aquesta convocatòria d'ajuts s'han atorgat ajudes a un total de 61 projectes i per un valor de 9.477.745,29 €.

 

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14241 {"title":"L'Agència de Residus atorga ajudes per valor de 9,5M€ per a projectes de foment de la recollida selectiva.","published_date":"2023-12-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14241"} catalunya Agència de Residus de Catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-01/14241-agencia-residus-atorga-ajudes-valor-9-5m-projectes-foment-recollida-selectiva https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.