El delegat del Govern a Barcelona recull les preocupacions dels ajuntaments d'Esparreguera i Ullastrell

Aquest dimarts, 28 de novembre, Joan Borràs ha visitat Esparreguera (Baix Llobregat) i Ullastrell (Vallès Occidental) i s'ha reunit amb els equips de govern dels dos municipis

Imagen del artículo El delegat del Govern a Barcelona recull les preocupacions dels ajuntaments d'Esparreguera i Ullastrell

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, continua visitant municipis de la vegueria de Barcelona per recollir les preocupacions i peticions dels ajuntaments. Aquest dimarts 28 de novembre, Borràs ha mantingut reunions de treball amb els equips de govern d'Esparreguera (Baix Llobregat) i Ullastrell (Vallès Occidental). L'ha acompanyat el director de serveis territorials del Departament de Territori a Barcelona, Emili Mató.

Esparreguera

Primer, el delegat s'ha dirigit a Esparreguera, on ha estat rebut per l'alcalde del municipi, Eduard Rivas. Borràs ha signat el llibre d'Honor del consistori i, posteriorment, s'ha reunit amb el batlle i membres el seu equip de govern.

Els temes centrals de la reunió de treball han estat l'accés a finançament local i la mobilitat d'Esparreguera amb Barcelona i el Vallès Occidental. També s'han tractat qüestions referent a la Colònia Sedó, les instal·lacions escolars i el parc natural de Montserrat.

Ullastrell

Imagen del artículo El delegat del Govern a Barcelona recull les preocupacions dels ajuntaments d'Esparreguera i Ullastrell

Després de la visita a Esparreguera, Joan Borràs i Emili Mató han visitat Ullastrell, al Vallès Occidental. El delegat s'ha trobat amb membres de l'Ajuntament i ha signat el llibre d'Honor del consistori. Tot seguit, ha mantingut una reunió amb l'alcalde, Jaume Puig.

Durant la trobada s'han tractat temes referents a l'urbanisme, la mobilitat al municipi, els polígons industrials, les energies renovables i el transport escolar en etapa postobligatòria.

Un cop finalitzada la reunió de treball, el delegat ha visitat les instal·lacions de l'empresa Polichemi d'Ullastrell, especialitzada en la distribució de cautxú sintètic i la micronització de polímers amb filtres no contaminants.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14150 {"title":"El delegat del Govern a Barcelona recull les preocupacions dels ajuntaments d'Esparreguera i Ullastrell","published_date":"2023-11-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/28\/15\/54\/a3b2f1d6-7177-4035-8ca4-6e79d7340b72.jpeg","id":"14150"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-28/14150-delegat-govern-barcelona-recull-preocupacions-ajuntaments-esparreguera-ullastrell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.