Territori licita les obres per a facilitar la mobilitat dels vianants a la GI-503, d'accés a Maçanet de Cabrenys

Imagen del artículo Territori licita les obres per a facilitar la mobilitat dels vianants a la GI-503, d'accés a Maçanet de Cabrenys


  1. Es construirà una passera adossada al pont actual sobre la riera d'Ardenya i es generarà un itinerari que connectarà amb la vialitat de l'entorn


  1. Els treballs, amb un import de licitació d'1,1 MEUR, començaran durant el segon semestre de l'any vinent

El Departament de Territori ha licitat les obres per a construir una passera per a facilitar la mobilitat dels vianants a la GI-503 i afavorir la seguretat viària, a Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà), per un import d'1,1 MEUR. Aquesta actuació permetrà generar, a més, un itinerari per a la mobilitat activa que connectarà amb la vialitat del poble. Els treballs començaran al segon semestre de l'any vinent i tindran un termini d'execució de sis mesos.


La principal actuació d'aquesta obra correspon a la construcció d'una passera per a vianants, adossada al pont actual de la GI-503 sobre la riera d'Ardenya. Aquest pont, que té una amplada de 5 metres, no disposa de voreres. Així, aigua amunt de l'estructura actual, el projecte preveu construir d'una passera metàl·lica i generar un itinerari per a vianants, separat del trànsit de vehicles, que connecti amb les voreres i vials de l'entorn. La passera tindrà una longitud de 35 metres i una amplada de 3 metres.

Complementàriament, es configuraran dos trams de nova vorera a la GI-503, a uns 200 m de la nova passera, a tocar de la zona urbana, i que completaran els itineraris de vianants entre diversos carrers del poble.

Imagen del artículo Territori licita les obres per a facilitar la mobilitat dels vianants a la GI-503, d'accés a Maçanet de Cabrenys


A més d'aquestes actuacions, les obres que ara es liciten inclouen:

  1. Desviament de serveis afectats
  2. Disposició d'elements de drenatge
  3. Senyalització
  4. Pavimentació
  5. Enllumenat
  6. Plantacions


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14148 {"title":"Territori licita les obres per a facilitar la mobilitat dels vianants a la GI-503, d'accés a Maçanet de Cabrenys","published_date":"2023-11-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/28\/13\/06\/0d3897f2-cd8d-4e6a-8b5e-1b5dfd8bea1a.jpg","id":"14148"} catalunya Delegació a Girona,Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-28/14148-territori-licita-obres-facilitar-mobilitat-vianants-gi-503-acces-macanet-cabrenys https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.