Inauguració de l'exposició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme 2023

Imagen del artículo Inauguració de l'exposició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme 2023

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Lloc: Palau RobertDia: dimecres 29 de novembreHora: 18hIntervencions:Benvinguda a càrrec de la directora general de Difusió, Eva PomaresParaules de la directora de La Mira, Magda GregoriConversa entre el fotògraf Jordi Borràs i els guanyadors del 1r. Premi de cada categoria (professional i estudiant)Cloenda a càrrec del secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Oriol Duran.Atenció als mitjans: Sandra Iglesias (sandra.iglesias@gencat.cat) o Martí Porter (mporter@gencat.cat, tel. 637 948 341).

La Direcció general de Difusió acull al Palau Robert, per tercera vegada, la mostra dels treballs premiats en el marc del Premi Miravisions de Fotoperiodisme.

LA MIRA organitza la jornada Miravisions i promou la tercera edició del Premi. El guardó reconeix els millors treballs fotoperiodístics del 2022 amb l'objectiu de reivindicar la imatge com a element essencial per explicar històries d'interès periodístic.

Enguany, el jurat ha estat format per: Jordi Borràs, cap de fotografia de LA MIRA; Montserrat Armengou, directora del Sense ficció (TVC); Sandra Balsells, fotoperiodista i professora a Blanquerna FCRI; Teresa Ferré, periodista i professora d'Història de la Comunicació a la UAB; Emilio Morenatti, director de fotografia a Espanya i Portugal per a Associated Press i Pere Virgili, fotògraf i professor de fotoperiodisme a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC)

La mostra, d'accés lliure i gratuït, es podrà veure al hall de Palau Robert del 29 de novembre al 14 de gener de 2024.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14120 {"title":"Inauguració de l'exposició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme 2023","published_date":"2023-11-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/27\/10\/45\/e70f361c-6a9c-435e-a208-83ebcc15173f.jpg","id":"14120"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-27/14120-inauguracio-exposicio-premi-miravisions-fotoperiodisme-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.