L'empresa tecnològica francesa Skello crea 55 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la primera seu fora de França

Imagen del artículo L'empresa tecnològica francesa Skello crea 55 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la primera seu fora de França

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La companyia, que ha desenvolupat un 'software' de gestió de recursos humans per al sector de l'hostaleria, preveu convertir la seu catalana en el 'hub' per a l'estratègia d'expansió de negoci a altres païsosPer establir-se a Catalunya, Skello ha comptat amb el suport del Govern a través d'ACCIÓLa companyia ja treballa amb prop de 1.000 restaurants a l'Estat , algun dels quals amb estrelles Michelin

L'empresa francesa tecnològica Skello, que ha desenvolupat un programa de gestió de recursos humans per al sector de l'hostaleria, ha creat 55 llocs de treball aquest any a Barcelona amb l'obertura de la primera seu fora de França. Per establir-se a Catalunya, la companyia ha comptat amb el suport del Govern, per mitjà de l'Oficina Exterior de Comerç i d'Inversions d'ACCIÓ -l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball- a París. i.

Skello va obrir les instal·lacions a la capital catalana fa dos anys amb un equip de tres persones, i preveu crear nous llocs de treball els pròxims mesos a mesura que creixi la seva activitat a Barcelona. Respecte el 2022, el volum de negoci de l'empresa ha crescut un 500%.

Segons el Director General d'Skello a l'Estat , Marc Pagès, "Barcelona es posiciona com un trampolí ideal per a l'expansió cap a nous mercats, aprofitant-ne l'entorn econòmic i la diversitat cultural". "Confiem que Barcelona jugarà un paper central en els nostres plans de creixement a mitjà i llarg termini", assegura.

Especialitzats en el sector de l'hostaleria i la restauració -tot i que treballen per incorporar properament nous sectors-, l'empresa tecnològica ha desenvolupat un software informàtic que permet a bars i restaurants gestionar els torns dels treballadors, organitzar els horaris o el dies de descans. La companyia assegura que des de la seva aplicació, els clients estalvien una mitjana de 30 hores mensuals en tasques administratives.

Skello, que des de Barcelona dona cobertura al mercat espanyol i francès, treballa ja amb prop de 1.000 restaurants arreu de l'Estat - alguns dels quals amb estrelles Michelin com Arzak, de Juan Mari Arzak- com Mirabé, Tierra Brava o la cadena Garden Pizza. Fundada el 2016 a París, la companyia compta actualment amb una plantilla de 275 treballadors entre les oficines franceses i la de Barcelona.

A Catalunya, aquest 2023 hi ha establertes 1.287 filials d'empreses franceses, un 3,5% més que l'any anterior. França és el segon país amb més presència empresarial al nostre territori, amb un 14% del total. Segons el darrer estudi d'ACCIÓ, el nombre de filials estrangeres a Catalunya és de 9.255, un rècord de la sèrie històrica i un 62% més que fa deu anys.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat
  2. Facebook @acciocat
  3. Linkedin ACCIÓ
  4. Youtube ACCIÓ



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14113 {"title":"L'empresa tecnològica francesa Skello crea 55 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la primera seu fora de França","published_date":"2023-11-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/24\/10\/24\/7a0952d5-502e-4106-b597-f572548d6bd5.jpg","id":"14113"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-26/14113-empresa-tecnologica-francesa-skello-crea-55-llocs-treball-barcelona-obertura-primera-seu-fora-franca https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.