Sanció a dues quines eròtiques celebrades a comarques gironines

Les quines, que van tenir lloc el Nadal passat a Fornells de la Selva i Viladamat, no tenien autorització per exhibir espectacles eròticsLes multes són de 1.500 i 3.000 €, respectivament

Els Serveis Territorials del Departament d'Interior a Girona han sancionat dues quines celebrades el passat Nadal per, a part del Joc tradicional de la Quina d'aquestes dates, incorporar un espectacle de tipus eròtic pel qual els organitzadors no tenien autorització.

Concretament, es tracta de les quines que van portar a terme el Jovent de Fornells, que ha estat sancionat amb 1.500 €, i la que van celebrar les entitats de Viladamat que han rebut una sanció de 3.000 €. Aquestes dues quines, en un moment donat de la vetllada, interrompien el Joc de la Quina per a dur a terme un espectacle de tipus eròtic pel qual no disposaven d'autorització.

El motiu pel qual la sanció a Viladamat és més elevada es deu al fet que les taules i cadires que es van posar per asseure a la gent bloquejaven totalment les sortides d'emergència del local. El dia que se'ls va sancionar hi havia més de sis-centes persones que omplien el local.

Enguany el Departament d'Interior ha comunicat a tots els Ajuntaments que el fet de comunicar la realització de la quina no comporta l'autorització d'espectacles, ja que això requereix una autorització extraordinària.

La pàgina web de la Generalitat de Catalunya en què es pot tramitar la comunicació de les quines tradicionals, també ho adverteix: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Comunicacio-del-joc-de-la-quina-o-quinto.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14083 {"title":"Sanció a dues quines eròtiques celebrades a comarques gironines","published_date":"2023-11-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14083"} catalunya Delegació a Girona,Laia Cañigueral i Olivé https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-24/14083-sancio-dues-erotiques-celebrades-comarques-gironines https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.