Pilar Rodríguez Forn, nova directora dels serveis territorials d'Educació al Penedès

Imagen del artículo Pilar Rodríguez Forn, nova directora dels serveis territorials d'Educació al Penedès

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

·Rodríguez té una àmplia experiència en l'àmbit educatiu, amb una trajectòria de més de 18 anys com a docent

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha nomenat la igualadina Pilar Rodríguez Forn nova directora dels serveis territorials d'Educació al Penedès. Rodríguez és professora d'educació secundària, i té una trajectòria de més de 18 anys com a docent. Ha estat vuit anys directora del centre educatiu de secundària de Vallbona d'Anoia.

La nova directora dels serveis territorials és llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, i té un màster en Biologia Cel·lular. Té un coneixement transversal de l'ordenació del Departament d'Educació, generat a partir del treball amb equips docents, equips directius, inspecció educativa i serveis directius.

Els serveis territorials d'Educació que ara lidera Pilar Rodríguez van ser els primers serveis territorials que es van desplegar al Penedès, l'estiu del 2023. Actualment, compten amb una plantilla d'unes 35 persones, que estan ubicades, provisionalment, a l'edifici de l'Eina del Vendrell. Està previst que aquest hivern els serveis es traslladin a l'antic edifici dels jutjats de la capital del Baix Penedès, i que s'ampliï el personal fins als 80 treballadors.

Desplegament de serveis territorials

Actualment, ja hi ha desplegats al Penedès vuit departaments de la Generalitat: Educació, Drets Socials, Cultura, Territori, Interior, Igualtat i Feminismes, Empresa i Treball i Salut. Està previst que les pròximes setmanes es nomeni la nova direcció dels serveis territorials de Justícia, i que abans de la primavera del 2024 es designi la direcció general d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.


Oficina de comunicació

Delegació del Govern al Penedès

677 38 90 32

comunicacio.penedes@gencat.cat


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14076 {"title":"Pilar Rodríguez Forn, nova directora dels serveis territorials d'Educació al Penedès","published_date":"2023-11-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/24\/10\/38\/cb299294-14e6-4003-84d0-82489b31ee2a.jpg","id":"14076"} catalunya David Alquézar Claramunt,Delegació al Penedès https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-24/14076-pilar-rodriguez-forn-nova-directora-serveis-territorials-educacio-penedes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.