El Departament de Cultura convoca un nou ajut per a espectacles musicals de gran format en català o occità

El termini de presentació de sol·licituds s'obre avui i es tanca el 4 de desembre de 2023, ambdós inclososL'ajut, dotat amb un milió d'euros, serà en forma d'Aportació Reintegrable, uns ajuts econòmics en forma de cofinançament que permeten a les empreses culturals disposar de liquiditat per endegar projectes culturalsEls projectes han de tenir un pressupost mínim de 600.000 euros

El Departament de Cultura convoca fins el 4 de desembre una nova línia d'ajut en forma d'aportació reintegrable, adreçada a projectes de producció teatral d'espectacles de musicals de gran format en català o occità. La dotació de la mateixa serà d'un milió d'euros i el procediment de concessió de l'ajut es tramita en règim de concurrència competitiva.

Les aportacions reintegrables són ajuts econòmics en forma de cofinançament que permeten a les empreses culturals disposar de liquiditat per endegar projectes culturals. Aquesta eina es facilita a les empreses amb una doble modalitat de subvenció i préstec, el retorn del qual es realitza en un termini ajustat a les necessitats financeres del projecte i tenint en compte el seu èxit o fracàs.

Les empreses poden sol·licitar acollir-se només a la modalitat de préstec o a les dues modalitats (préstec més subvenció) per al mateix projecte, però no poden sol·licitar acollir-se ni ser beneficiàries únicament de la modalitat de subvenció.

Els destinataris d'aquest ajut son les empreses que duguin a terme tota o part de la seva activitat en l'àmbit del teatre i l'objectiu és enfortir el teixit empresarial escènic català i a la vegada que el públic teatral trobi una oferta de grans musicals en català més àmplia i de qualitat.

El Departament liderat per Natàlia Garriga ha augmentat el pressupost per al sector teatral, i aquest 2023 ha incrementat en més d'un 30% la dotació dels ajuts plurianuals d'aquest àmbit cultural.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14054 {"title":"El Departament de Cultura convoca un nou ajut per a espectacles musicals de gran format en català o occità","published_date":"2023-11-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14054"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-23/14054-departament-cultura-convoca-nou-ajut-espectacles-musicals-gran-format-catala-occita https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.