L'Agència Catalana de l'Aigua rehabilita les passarel·les de Can Grau i del Molí de Fontanet, a Sabadell

·Els treballs, amb un cost proper als 882.969,31euros, s'han dut a terme al terme municipal de Sabadell.·Els treballs s'han centrat rehabilitar les passarel·les de Can Grau i dels Molí de Fontanet que travessen el riu Ripoll.·L'actuació ha de permetre de nou la utilització de les passarel·les per part de la ciutadania.

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrès, i el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) , Samuel Reyes, han inaugurat avui l'actuació de rehabilitació de les passarel·les de Can Grau i del Molí de Fontanet, ubicades sobre el Riu Ripoll al terme municipal de Sabadell.

Aquesta actuació, que ha estat executada per l'ACA, ha suposat una inversió de més de 882.000 euros per part de l'Agència.

Arran del conveni signat la titularitat d'aquesta infraestructura ha estat cedida per l'ACA a l'Ajuntamen,t que a partir d'ara es farà càrrec del seu manteniment, explotació i regulació de l'ús.

El dirctor de l'ACA, Samuel Reyes ha posat en valor "la necessitat històrica de recuperar una infraestructura que és vital per a la connectivitat i l'ús diari dels veins i veïnes del municipi i que alhora garanteix dues altres funcions: la prevenció de la inundabilitat, d'una banda, i els usos lúdics i socials de l'entorn per part de la ciutadania".


Les passeres de vianants de Can Grau i del Molí de Fontanet van ser construïdes l'any 1964 i travessen el riu Ripoll. El seu deteriorament va fer que l'Ajuntament de Sabadell decidís, l'any 2019, el seu tancament al públic sol·licitant a l'Agència la seva rehabilitació.


El mes de febrer de 2021 l'Agència aprovà el projecte constructiu "Diagnosi i Rehabilitació de les Passarel·les de Can Grau i del Molí de Fontanet. TM Sabadell.

Comarca del Vallès Occidental"


L'actuació ha permés substituir el paviment i les baranes de les passarel·les adaptant-les a la normativa d'accessibilitat actual, restaurar i substituir els elements per garantir la seguretat estructural del conjunt així com la seva durabilitat i adaptar els accessos a les passarel·les per millorar l'accessibilitat.


Durant tot el desenvolupament de l'actuació, tant en la fase de redacció del projecte com d'execució de les obres, s'ha treballat en total coordinació amb l'Ajuntament de Sabadell, mitjançant la comissió de seguiment formada entre ambdues administracions.


22 de novembre de 2023


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14041 {"title":"L'Agència Catalana de l'Aigua rehabilita les passarel·les de Can Grau i del Molí de Fontanet, a Sabadell","published_date":"2023-11-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14041"} catalunya Agència Catalana de l'Aigua https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-22/14041-agencia-catalana-aigua-rehabilita-passarel-les-can-grau-moli-fontanet-sabadell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.