Reunió de treball amb ajuntaments de la Noguera per a parlar de la mobilitat comarcal

Imagen del artículo Reunió de treball amb ajuntaments de la Noguera per a parlar de la mobilitat comarcal


  1. El Departament preveu diverses trobades amb els municipis afectats per anar consensuant les millores


El secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla, s'ha reunit aquest dimecres amb l'alcaldessa de Balaguer, Lorena González i Dios; l'alcalde de Vallfogona de Balaguer, Xavier Castellana i Benseny; i l'alcaldessa de Térmens, Concepció Canadell i Salvia, per parlar de les infraestructures de mobilitat viària com la C-13, entre Lleida i Balaguer, a partir de criteris de seguretat viària, impacte ambiental, encaix territorial, trànsit previst, costos o retorn econòmic-social, entre d'altres.


En aquests moments el Departament de Territori està treballant un estudi informatiu de la variant de Térmens però de la reunió se n'ha extret la conclusió que calia aprofitar aquests treballs per a tenir una visió més àmplia d'aquesta via. Abans d'acabar l'any, el Departament anirà mantenint diverses trobades amb aquests municipis afectats per mantenir un diàleg amb el territori i buscar solucions consensuades, i ampliarà les reunions a altres municipis si s'escau.


La voluntat d'aquestes reunions és poder explicar als ajuntaments els treballs tècnics que s'estan realitzant i escoltar les demandes i preocupacions territorials que permetin arribar a una solució consensuada.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14039 {"title":"Reunió de treball amb ajuntaments de la Noguera per a parlar de la mobilitat comarcal","published_date":"2023-11-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/22\/17\/08\/bd3bd047-2520-485b-b9ce-f6f54c45b617.jpg","id":"14039"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-22/14039-reunio-treball-ajuntaments-noguera-parlar-mobilitat-comarcal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.