Viquimarató presencial a Girona per ampliar els continguts de la Viquipèdia sobre vocabulari esportiu

L'organitzen els Serveis Territorials de Cultura i la Representació Territorial de l'Esport a Girona, Amical Wikimedia i el GEiEG Tindrà lloc el dia 24 de novembre a les instal·lacions del GEiEG de Palau Sacosta

Imagen del artículo Viquimarató presencial a Girona per ampliar els continguts de la Viquipèdia sobre vocabulari esportiu

Durant la setmana del 23 al 29 de novembre tindrà lloc la X Viquimarató de la Llengua Catalana, que aquest any es dedica al vocabulari esportiu per tal de millorar la presència de la llengua catalana en un àmbit tan transversal i sensible per a la seva vitalitat com és el de l'esport. Aquest esdeveniment l'organitzen anualment el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria de Política Lingüística, i Amical Wikimedia, amb la col·laboració de tots els territoris de parla catalana. Aquest any compta també amb la participació de la Secretaria General de l'Esport.

La Viquillengua d'enguany es dirigeix a tots els usuaris que vulguin editar els articles de la Viquipèdia en català sobre vocabulari esportiu per ampliar-ne els continguts, a partir d'una llista d'articles per crear i millorar .

A més de la participació individual en línia, es convoquen diversos actes presencials per afavorir-ne la participació i promoure la iniciació dels qui no han editat mai a la Viquipèdia. A Girona, els Serveis Territorials de Cultura, la Representació Territorial de l'Esport, Amical Wikimedia i el GEiEG han unit esforços per organitzar una viquimarató presencial divendres 24 de novembre, de 17.30 a 21 h, a les instal·lacions d'aquesta entitat esportiva a Palau Sacosta.

La Viquimarató començarà amb un taller d'edició a la Viquipèdia a càrrec de Miquel Duran, d'Amical Wikimedia, que també oferirà el seu guiatge al llarg de la sessió. Per participar-hi només cal inscriure-s'hi prèviament (a l'apartat "Participants" d'aquest enllaç o enviant un correu a viquillengua@wikimedia.cat) i dur un ordinador portàtil.

S'oferirà un petit refrigeri a les persones assistents, que també rebran un obsequi per agrair la seva participació. A banda d'això, hi haurà un concurs entre els participants més actius de Catalunya, amb premis relacionats amb l'àmbit de l'esport, entre altres una entrada doble per a una jornada completa en una instal·lació del GEiEG.

Trobareu tota la informació en aquesta pàgina de la Viquipèdia: https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:X_Viquimarat%C3%B3_de_la_Llengua_Catalana.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14030 {"title":"Viquimarató presencial a Girona per ampliar els continguts de la Viquipèdia sobre vocabulari esportiu","published_date":"2023-11-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/22\/13\/13\/ee0fb562-a92a-4648-8993-bc256a0ca26c.jpeg","id":"14030"} catalunya Delegació a Girona,Laia Cañigueral i Olivé https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-22/14030-viquimarato-presencial-girona-ampliar-continguts-viquipedia-vocabulari-esportiu https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.