Territori licita les obres per a rehabilitar i millorar diversos viaductes de la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Badalona

Imagen del artículo Territori licita les obres per a rehabilitar i millorar diversos viaductes de la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Badalona


  1. Els treballs, amb un import de licitació d'1,8 MEUR, començaran durant la primavera que ve

El Departament de Territori ha licitat les obres per a rehabilitar i millorar diverses estructures de la C-31 entre els municipis de Sant Adrià de Besòs i Badalona amb l'objectiu de garantir-ne un bon estat de conservació i afavorir la seguretat viària. Els treballs, que es liciten per un import d1,8 MEUR, començaran durant la primavera que ve i tindran un termini d'execució de sis mesos.


En concret, les obres abastaran el viaducte del tronc de la C-31 al quilòmetre 209,775 que travessa l'entramat urbà de Sant Adrià de Besòs i Badalona, i en dos viaductes secundaris que conformen els ramals de sortida i entrada a la C-31. Es tracta d'estructures que es van construir a finals dels anys 60 i les afectacions que pel pas del temps s'hi han produït aconsellen la seva reparació.


El viaducte principal té una longitud de més de 1.000 metres i està format per 18 trams amb llosa de formigó armat i 82 de bigues prefabricades, recolzat per fins a un centenar de piles de diverses tipologies. Els altres dos viaductes estan formats per 15 trams de 14 piles cada un.


Les obres que es duran a terme consistiran principalment en la reparació de les afectacions detectades, sobretot a les piles:


  1. Neteja i reparació dels paraments de formigó que presentin alguna afectació
  2. Pintat de protecció en paraments de formigó
  3. Reparació i impermeabilització de les juntes de dilatació


El Departament de Territori treballarà conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per a coordinar i minimitzar les afectacions que podrà comportar l'execució de les obres.


Millores a la C-31


Aquesta actuació complementa altres obres que el Departament de Territori ha dut a terme en aquest àmbit de la C-31; així, ha finalitzat recentment els treballs de millora d'un tram de 7 quilòmetres entre Sant Adrià de Besòs i Montgat, que han inclòs l'estesa d'un nou paviment amb un tractament per a reduir el soroll i contribuir a la millora de la qualitat de l'aire. Aquesta obra ha comptat amb una inversió de 4,3 MEUR.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14024 {"title":"Territori licita les obres per a rehabilitar i millorar diversos viaductes de la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Badalona","published_date":"2023-11-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/22\/09\/39\/2599623f-f4f3-4c7e-9f94-fb571c49c80c.jpg","id":"14024"} catalunya Delegació a Barcelona,Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-22/14024-territori-licita-obres-rehabilitar-millorar-diversos-viaductes-c-31-sant-adria-besos-badalona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.