Nova imatge del web de Tributs de Catalunya

22/11/2023

Aquest mes de novembre el web de Tributs de Catalunya (tributs.cat) ha implementat un nou format a la pàgina d'inici i un cercador de continguts. Aquestes actuacions formen part d'un pla de renovació del web, iniciat enguany, amb l'objectiu de millorar-ne l'experiència d'usuari, els continguts i la usabilitat per adaptar-los al perfil de les persones i els col·lectius de l'àmbit local que formen part de la xarxa Tributs de Catalunya, que en són els visitants majoritaris.

Aquesta renovació presenta canvis significatius en diversos aspectes clau:

- En la pàgina d'inici s'ha donat més rellevància a les notícies, que es mostren acompanyades d'elements gràfics per destacar-ne el contingut. Així mateix, es dona més visibilitat als accessos directes cap a les pàgines més consultades: el cercador d'oficines i la informació sobre tributs. També es manté l'enllaç a l'espai de comunicació "Vols tenir veu a Tributs de Catalunya?", un espai col·laboratiu obert als ens locals perquè proposin la publicació de continguts d'interès relacionats amb el seu àmbit d'actuació.

També s'hi ha afegit un carrusel de continguts per destacar les informacions més rellevants i que poden tenir un interès especial, amb l'objectiu de facilitar als usuaris un accés ràpid a la informació essencial.

- Pel que fa al cercador, s'aplica el principi de reutilització d'aplicacions corporatives i s'implementa el cercador de Gencat adaptant-lo a l'entorn de Tributs de Catalunya. Aquesta eina permet cercar fàcilment continguts dins del web, amb un elevat grau d'eficàcia i, per a possibles dubtes o preguntes, s'ha habilitat un enllaç per contactar amb Tributs de Catalunya.

- Per facilitar la navegació, també s'han fet millores en la resta d'opcions de menú, i s'hi ha afegit dues seccions noves: una pàgina informativa dedicada a les Jornades que organitza periòdicament Tributs de Catalunya i una altra pàgina dedicada a la formació de l'àmbit tributari que s'adreça als ens locals.

Al llarg de l'any vinent està previst implementar noves millores en el cercador d'oficines i en la visualització de resultats que ofereix, així com una agenda per visualitzar de manera ràpida i senzilla les activitats de difusió i formació que organitza Tributs de Catalunya.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14020 {"title":"Nova imatge del web de Tributs de Catalunya","published_date":"2023-11-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14020"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-22/14020-nova-imatge-web-tributs-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.