El Govern accepta la cessió gratuïta dels terrenys del futur parc de Bombers de Seròs (Segrià)

Imagen del artículo El Govern accepta la cessió gratuïta dels terrenys del futur parc de Bombers de Seròs (Segrià)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Les obres, amb un pressupost de 2,2 milions d'euros, estaran completades a principis del 2025

El Govern ha aprovat la cessió gratuïta, per part de l'Ajuntament de Seròs (Segrià), dels terrenys on es construirà el futur parc de bombers del municipi. Les obres s'iniciaran a mitjans de l'any vinent i es preveu que el nou parc sigui una realitat a principis del 2025.

El Govern es va comprometre a la construcció d'un nou parc de bombers al municipi, ja que l'edificació actual es troba obsoleta, sense possibilitat d'ampliació i no compleix amb les normatives de referència actuals ni amb els criteris funcionals definits pels espais de parcs de bombers.

El pressupost per a la construcció del parc és de 2.220.000 euros. És una edificació en mòduls acabats en taller amb unes dimensions que en permetin el transport i muntatge en obra amb grues de gran tonatge. Es tracta d'un projecte a intervenció global que permetrà eliminar les problemàtiques constructives i funcionals detectades també en altres parcs, i aconseguir un projecte més eficient, optimitzat i racionalitzat, d'acord amb les necessitats reals dels bombers.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14010 {"title":"El Govern accepta la cessió gratuïta dels terrenys del futur parc de Bombers de Seròs (Segrià)","published_date":"2023-11-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/21\/14\/49\/66ae4005-468c-4a5e-aa21-fdbd785eac58.jpg","id":"14010"} catalunya Direcció General de Comunicació,interior https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-21/14010-govern-accepta-cessio-gratuita-terrenys-futur-parc-bombers-seros-segria https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.