Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona desmantellen una plantació interior de prop de 400 plantes de marihuana al districte de Sant Martí

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona desmantellen una plantació interior de prop de 400 plantes de marihuana al districte de Sant Martí

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

En un dispositiu conjunt, els Mossos d'Esquadra i la Guardia Urbana de Barcelona van fer dues entrades i escorcoll en domicilis del carrer Alfons el Magnànim En la segona de les entrades van desmantellar una plantació interior de 382 plantes de marihuanaEs van recuperar les dues propietats i es van tapiar

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació Regional de Salut Pública de Barcelona conjuntament amb agents de la Unitat d'Investigació i dels Equips de Policia de Barri de la Guàrdia Urbana de Barcelona, van fer el dia 16 de novembre un dispositiu conjunt en un domicili del carrer Alfons el Magnànim de Barcelona. La investigació es va iniciar quan es va tenir coneixement de l'existència d'un domicili del barri del Besòs, al districte de Sant Martí de Barcelona, que generava gran quantitat de queixes veïnals a causa dels moviment de persones que anaven al lloc perquè suposadament s'hi traficava amb diverses substàncies estupefaents, sobretot cocaïna i heroïna.

Per aquest motiu es va crear Equip Conjunt d'Investigació dels dos cossos policials per tal de corroborar l'activitat delictiva que s'estava produint al domicili. A conseqüència de les indagacions policials es va constatar l'activitat delictiva i el 16 de novembre es va dur a terme una entrada i escorcoll. Mentre es feia l'entrada els membres de la Unitat d'Investigació Regional de Salut Pública dels Mossos van detectar una possible plantació en un altre domicili del mateix edifici i es va demanar al jutjat de guàrdia de Barcelona una nova sol·licitud d'entrada en aquest segon domicili, que es va autoritzar pel vespre del mateix dia.

En el decurs de la primera entrada i escorcoll els agents van detenir un home de 41 anys per un delicte contra la salut pública com a presumpte responsable del punt de venda de drogues i van intervenir: prop de 100 embolcalls de cocaïna i heroïna, ja preparats per a la seva distribució, revòlver del calibre 357 que es va trobar municionat, bàscules de precisió i estris de manipulació, dosificació i consum de substàncies estupefaents, a més de 500 euros en efectiu.

En la segona entrada els agents van intervenir prop de 400 plantes de marihuana i es va inutilitzar la infraestructura elèctrica de la plantació (làmpades, transformadors, filtres de carboni i aires condicionats)

Els policies van recuperar les dues propietats que es van tapiar, a l'espera de resoldre la seva entrega als legítims propietaris.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 21 de novembre de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13997 {"title":"Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona desmantellen una plantació interior de prop de 400 plantes de marihuana al districte de Sant Martí","published_date":"2023-11-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/21\/10\/16\/7952575b-3060-408e-949c-185985165024.JPG","id":"13997"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-21/13997-mossos-esquadra-guardia-urbana-barcelona-desmantellen-plantacio-interior-prop-400-plantes-marihuana-districte-sant-marti https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.