Juana Dolores tanca el cicle Focus Talent Jove al Palau Robert

Imagen del artículo Juana Dolores tanca el cicle Focus Talent Jove al Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Juana Dolores tancarà el cicle Focus Talent Jove que ha proposat enguany Palau Robert i pel qual han passat diverses personalitats emergents de l'art i la cultura de casa nostra, com ara Enric Luján, Andrea Motis i Núria Graham.

Juana Dolores és actriu i escriptora. Va cursar estudis d'interpretació a l'Escola d'Art Dramàtic de l'Institut del Teatre i posteriorment va obtenir una llicenciatura en Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona.

Entre les seves obres destacades es troba el monòleg Massa diva per a un moviment assembleari (2021) Com a poeta ha publicat Bijuteria (56è premi de poesia Amadeu Oller, Edicions Galerada, 2020) iRèquiem català. I si una nació desfilant per una catifa vermella (2023).

Juana Dolores no només es dedica a la interpretació i l'escriptura, sinó que també ha dirigit algunes de les seves pròpies obres teatrals. La seva visió artística es reflecteix en peces audiovisuals com "Miss Univers", "Santa Bárbara" i "Limpieza", aquesta última formant part de l'exposició virtual "confinART" de la Fundació Guillem Viladot, on reflexiona sobre els límits entre el vídeo i la poesia.

És una de les impulsores de "Poesia Viral", un projecte artístic en línia amb l'objectiu de polititzar poèticament el malestar derivat de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Amb aquesta trobada, que serà presentada i conduïda per la periodista Helena Gómez, es donarà per finalitzat el cicle Focus Talent Jove. L'entrada és gratuïta amb inscripció prèvia a tramesespalaurobert@gencat.cat i fins a completar l'aforament.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13988 {"title":"Juana Dolores tanca el cicle Focus Talent Jove al Palau Robert","published_date":"2023-11-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/20\/15\/02\/20f2c709-2bd4-4cdc-905d-02af7d3e2648.jpg","id":"13988"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-20/13988-juana-dolores-tanca-cicle-focus-talent-jove-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.