Publicades les qualificacions de la prova d'oposició, convocada la prova de llengua catalana i obert el termini d'acreditació de mèrits - Convocatòria ATC03 (estabilització)

17/11/2023

S'ha publicat a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'apartat de la convocatòria ATC03, i al Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, l'Acord del Tribunal Qualificador, de 14 de novembre de 2023, pel qual s'aproven i es publiquen les qualificacions de la prova de la fase d'oposició, les llistes definitives de persones exemptes i no exemptes de la prova de llengua catalana, es convoca a la prova de llengua catalana i s'obre el termini d'acreditació de mèrits, corresponent a la convocatòria del procés d'estabilització, mitjançant el sistema de concurs oposició, per a l'accés al cos tècnic de gestors tributaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria ATC03).

En primer lloc, l'Acord aprova i fa públiques les puntuacions i els enunciats del primer i del segon exercici de la prova de la fase d'oposició, així com les puntuacions totals i les qualificacions de la fase d'oposició, i les llistes de persones aptes, no aptes i no presentades, d'acord amb el que disposa la base 7.1 de la convocatòria del procés.

En segon lloc, aprova i fa públiques les llistes definitives de persones aspirants exemptes i no exemptes de la prova acreditativa dels requisits de participació de coneixements de llengua catalana que han resultat aptes en la fase d'oposició, d'acord amb el que disposa la base 7.2.

En tercer lloc, convoca a la realització de la prova acreditativa dels requisits de participació de coneixements de llengua catalana, que estableix la base 7.2.b, les persones aspirants aptes en la fase d'oposició i no exemptes de la prova, en la data, hora i lloc següents: 19 de desembre de 2023, a les 15 hores, a la seu central de l'Agència Tributària de Catalunya (passeig de la Zona Franca, 46, 08038, Barcelona).

En quart lloc, obre el termini de deu dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'Acord per acreditar els mèrits a valorar en la fase de concurs que estableix la base 7.4.1. Els mèrits s'acrediten d'acord amb el que estableix la base 7.4.2, del 20 de novembre a l'1 de desembre de 2023, ambdós inclosos Els que no es poden comprovar d'ofici s'han de presentar mitjançant el formulari específic Presentar escrits, documents i esmenes.

Les persones aspirants aptes en la fase d'oposició poden formular al·legacions en el termini de deu dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquest Acord, mitjançant el formulari específic Presentar escrits, documents i esmenes.

Les persones aspirants no aptes en la fase d'oposició, així com les no exemptes de la realització de la prova de llengua catalana, poden interposar un recurs d'alçada en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquest Acord, mitjançant el formulari específic Presentar un recurs administratiu.

Les persones aspirants poden fer arribar les seves consultes a través de la Bústia de contacte (tema: Administració pública; subtema: Oposicions. Cossos tributaris ATC).

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13959 {"title":"Publicades les qualificacions de la prova d'oposició, convocada la prova de llengua catalana i obert el termini d'acreditació de mèrits - Convocatòria ATC03 (estabilització)","published_date":"2023-11-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13959"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-17/13959-publicades-qualificacions-prova-oposicio-convocada-prova-llengua-catalana-obert-termini-acreditacio-merits-convocatoria-atc03-estabilitzacio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.