Publicació de les qualificacions de la tercera prova i convocatòria de la quarta prova del procés selectiu del cos superior d'inspectors tributaris ATC02

17/11/2023

S'han publicat a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'apartat corresponent a la convocatòria ATC02, i al Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, l'Acord del Tribunal Qualificador, de 14 de novembre de 2023, pel qual s'aproven i es publiquen les qualificacions de la tercera prova, i es convoca a la quarta prova (exposició oral) de la convocatòria del procés selectiu per proveir 20 places del cos superior d'inspectors tributaris de la Generalitat de Catalunya (grup A, subgrup A1) (núm. de registre de la convocatòria ATC02).

L'Acord estableix el termini que tenen les persones aspirants aptes per presentar al·legacions i demanar revisió d'examen: del 20 de novembre a l'1 de desembre de 2023, ambdós inclosos, mitjançant el formulari Presentar escrits, documents i esmenes (cal especificar, a l'apartat "Sol·licito", "Tercera prova").

Pel que fa a les persones no aptes, poden presentar recurs d'alçada del 18 de novembre al 18 de desembre de 2023, ambdós inclosos, mitjançant el formulari Presentar un recurs administratiu (cal especificar, a l'apartat "Exposo", "Tercera prova").

Quant a la quarta prova (exposició oral), l'Acord estableix la data i hora de la crida per a cadascuna de les persones convocades, i es durà a terme a la seu central de l'Agència Tributària de Catalunya (passeig de la Zona Franca, 46, 08038 Barcelona).

La quarta prova, regulada a la base 7.1.1.4, té les característiques següents:

  • Té caràcter obligatori i eliminatori.
  • Consisteix en l'exposició oral davant el Tribunal Qualificador de tres temes extrets a l'atzar per la persona aspirant entre els temes de l'annex 3 del temari.
  • L'aspirant haurà d'extreure un tema de cadascuna de les tres parts de l'annex 3 del temari: dret financer i tributari, part general; dret tributari, part especial I, i dret tributari, part especial II.
  • Abans d'iniciar l'exposició i immediatament després d'extreure els temes, l'aspirant disposarà d'un temps màxim de 30 minuts per elaborar, en presència de membres del Tribunal Qualificador i consultant només el temari, un guió que podrà utilitzar en la seva exposició oral.
  • L'exposició oral tindrà una durada mínima de 45 minuts i màxima d'1 hora en conjunt, i mínima de 10 minuts per tema.
  • El Tribunal Qualificador, durant o un cop finalitzada l'exposició dels temes, podrà formular a les persones aspirants les preguntes relacionades que consideri adients.
  • Per valorar aquesta prova, el Tribunal Qualificador tindrà en compte tant els coneixements acreditats per les persones aspirants, com la capacitat de síntesi, la qualitat i la claredat de l'exposició oral.
  • La qualificació de la prova és de 0 a 45 punts. La puntuació mínima per superar-la és de 22,50 punts. Cada tema es puntuarà de 0 a 15 punts. L'aspirant ha de superar l'exposició de cada tema amb una qualificació mínima de 6 punts.

Les persones aspirants poden fer arribar les seves consultes a través de la bústia de contacte (tema: Administració pública; subtema 1: Oposicions. Cossos tributaris ATC).

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13958 {"title":"Publicació de les qualificacions de la tercera prova i convocatòria de la quarta prova del procés selectiu del cos superior d'inspectors tributaris ATC02","published_date":"2023-11-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13958"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-17/13958-publicacio-qualificacions-tercera-prova-convocatoria-quarta-prova-proces-selectiu-cos-superior-inspectors-tributaris-atc02 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.