El Departament de Cultura llença una nova línia d'ajuts per a la redacció de projectes d'obra d'equipaments culturals municipals

Imagen del artículo El Departament de Cultura llença una nova línia d'ajuts per a la redacció de projectes d'obra d'equipaments culturals municipals

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'ajut és triennal i s'adreçarà a arxius, biblioteques, espais escenicomusicals, espais d'arts visuals, centres culturals, museus i equipaments de nova generació

El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques, ha impulsat una nova línia per a la concessió de subvencions triennals per a la redacció del projecte d'obres de construcció, rehabilitació o reforma d'equipaments culturals municipals.

S'entén per rehabilitació, les obres que tenen per objecte reparar una construcció conservant-ne la seva estètica, respectant-ne el valor històric i dotant-la d'una nova funcionalitat que sigui compatible amb els elements i els valors originals de l'immoble; i per reforma, el conjunt d'obres d'ampliació, millora, modernització, adaptació, adequació o reforç d'un bé immoble ja existent.

S'inclouen com a equipaments culturals: arxius, biblioteques, espais escenicomusicals, espais d'arts visuals, centres culturals polivalents, museus i col·leccions, equipaments de nova generació. Se subvencionarà la redacció del projecte de l'obra d'acord amb dues modalitats: els projecte d'obra de construcció d'un equipament cultural i els projectes d'obra sobre un equipament cultural ja construït, ja sigui per fer-ne la rehabilitació o la reforma.

La dotació màxima de la convocatòria és de 2.500.000 euros i es poden presentar les sol·licituds fins el 24 de novembre, a les 14 hores.




"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13933 {"title":"El Departament de Cultura llença una nova línia d'ajuts per a la redacció de projectes d'obra d'equipaments culturals municipals","published_date":"2023-11-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/16\/16\/30\/36407107-6685-413d-8e7d-fa3a362109c2.jpg","id":"13933"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-16/13933-departament-cultura-llenca-nova-linia-ajuts-redaccio-projectes-obra-equipaments-culturals-municipals https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.