La secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls, inaugura el XXIV Fòrum d'Estudis sobre la Joventut

Imagen del artículo La secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls, inaugura el XXIV Fòrum d'Estudis sobre la Joventut

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La UdL acollirà més d'un centenar de professionals i investigadors durant dijous i divendres 

La Secretària d'Infància, Adolescència i Joventut (SIAJ), Núria Valls i Carol, inaugurarà demà dijous a Lleida, a les 16.00 hores, el Fòrum d'Estudis sobre la Joventut, que en aquesta 24a edició porta per lema "OK Boomers. Deixeu pas. Cap a les polítiques de joventut 2030".Ho farà acompanyada del vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat de Lleida, Joan Josep Busqueta Riu, i del regidor de Joventut, Educació, Ocupació, Festes i Igualtat de la Paeria de Lleida, Xavier Blanco Pérez.

Amb la vista posada en la imminent presentació del Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2030 (PNJCat) el Fòrum abordarà en aquesta edició els diferents reptes i necessitats dels joves en quatre dels àmbits definits pel propi Pla: l'emancipació, l'equitat, el benestar i la participació.

Es preveu la participació al Fòrum de més d'un centenar de professionals, investigadors i responsables de joventut.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

La Secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol, inaugura la XXIV edició del Fòrum d'Estudis sobre la Joventut.

DIA:

Dijous, 16 de novembre de 2023

HORA:

16.00 hores

LLOC:

Sala de videoconferències del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida. Carrer Jaume II, 67 bis. Lleida.



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13891 {"title":"La secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls, inaugura el XXIV Fòrum d'Estudis sobre la Joventut","published_date":"2023-11-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/15\/10\/30\/6323398d-7814-49d5-a692-02f4b61fe765.png","id":"13891"} catalunya Joventut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-15/13891-secretaria-infancia-adolescencia-joventut-nuria-valls-inaugura-xxiv-forum-estudis-joventut https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.