President Aragonès: "Hem de ser capaços, com a país, de fer el trànsit del combustible fòssil cap a les energies renovables"

El cap de l'Executiu ha clos l'acte de celebració del 50è aniversari de l'empresa Circutor, empresa pionera en el mercat de elèctric i factor clau en la transició energètica

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha destacat la necessitat que Catalunya tingui un nou procés de "reindustrialització" que, segons ha volgut remarcar, "ha d'estar basat en la sostenibilitat". El president ha dit en la cloenda de l'acte del 50è aniversari de l'empresa Circutor, celebrat aquest vespre a la Factoria de Terrassa, que "avui tenim la gent, tenim l'esforç i tenim el talent" per aconseguir-ho i ha afegit que s'ha arribat a acords importants, com el "Pacte Nacional per la Indústria", el qual s'ha realitzat "amb totes les formacions polítiques del Parlament de Catalunya, amb representants de les administracions locals, amb les organitzacions empresarials, amb els sindicats, amb els centres de recerca i amb les universitats". Segons Aragonès, aquest full de ruta per la reindustrialització permetrà "consolidar les indústries", alhora que ajudarà a la "modernització del conjunt del país".

Imagen del artículo President Aragonès: Hem de ser capaços, com a país, de fer el trànsit del combustible fòssil cap a les energies renovables

El cap de l'Executiu ha volgut destacar el potencial de futur que té el teixit industrial català, tot emfatitzant que "hem de ser capaços, com a país, de produir tota l'energia renovable que necessitem per fer el trànsit del combustible fòssil cap a les energies renovables".

L'empresa Circutor, fundada el 1973 per Ramon Comellas, Ramon Pons i Francesc López, tres professors de l'Institut Politècnic de Terrassa, ha estat pionera en el mercat de l'energia. El president Aragonès en el seu discurs ha volgut felicitar l'empresa per, tal i com ha destacat, "ser un projecte industrial referent per al seu sector, un referent pel Vallès i un referent pel conjunt de Catalunya".

En l'actualitat la companyia, amb seu a Viladecavalls, compta amb un equip de gairebé 1.000 persones i està present a més de 100 països de tots els continents. Circutor opera en branques de negoci com la mesura, el control i la qualitat del subministrament elèctric, l'autoconsum, les energies renovables i la recàrrega de vehicles elèctrics i ha esdevingut una figura clau del sector de l'energia en la transició energètica cap a un planeta més sostenible.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13884 {"title":"President Aragonès: \"Hem de ser capaços, com a país, de fer el trànsit del combustible fòssil cap a les energies renovables\"","published_date":"2023-11-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/14\/21\/38\/f839cdaa-ced6-445c-83ef-c5fe3dcc54e3.jpg","id":"13884"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-14/13884-president-aragones-hem-ser-capacos-pais-fer-transit-combustible-fossil-cap-energies-renovables https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.