Educació preveu incorporar noves places a la Inspecció d'Educació amb un concurs de mèrits

Imagen del artículo Educació preveu incorporar noves places a la Inspecció d'Educació amb un concurs de mèrits

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Es valoren mèrits específics de lideratge docent i cal resoldre un cas pràctic
  2. S'han admès al concurs un total de 229 aspirants; els que superin el procediment i no obtinguin una plaça formaran part d'una llista de reserva

  3. El Departament d'Educació ha convocat un concurs de mèrits per cobrir tres llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació: un al Baix Llobregat, un al Maresme-Vallès Oriental i un al Vallès Occidental, en comissió de serveis. Després de comprovar el compliment dels requisits, s'han admès al concurs un total de 229 aspirants. Els que superin el procés i no obtinguin plaça formaran part d'una llista de reserva, que posteriorment servirà per cobrir vacants temporals, seguint l'ordre de la llista.


    Aquest dimarts a la tarda, les persones interessades han de presentar la documentació que acredita els seus mèrits. Es valoren, especialment, la capacitat professional, l'experiència (cal un mínim de vuit anys com a funcionari de carrera docent) i els mèrits específics com a docents, com ara la pertinença al cos de catedràtics, l'exercici de càrrecs directius amb avaluació positiva o haver ocupat llocs de responsabilitat tècnica a l'Administració educativa, entre d'altres. Posteriorment, hauran d'analitzar i resoldre per escrit un cas pràctic sobre les tècniques adequades per a l'actuació de la Inspecció d'Educació, en un màxim de tres hores, durant les quals només podran consultar normativa educativa.


    La Inspecció d'Educació preveu que s'assignin les vacants a finals de desembre i organitzarà formacions específiques per a les inspectores i inspectors novells. També establirà un sistema de tutoria i avaluació per fer seguiment dels primers mesos d'exercici. Actualment, la plantilla de la Inspecció d'Educació és d'uns 250 professionals, repartits territorialment.


    14 de novembre de 2023


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13882 {"title":"Educació preveu incorporar noves places a la Inspecció d'Educació amb un concurs de mèrits","published_date":"2023-11-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/14\/17\/40\/4a6bfbe9-ecf7-4d1d-836f-2ec7c17bb689.jpg","id":"13882"} catalunya Anna Simó i Castelló,Educació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-14/13882-educacio-preveu-incorporar-noves-places-inspeccio-educacio-concurs-merits https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.