El Govern modifica el Decret de reestructuració del Departament d'Educació

Imagen del artículo El Govern modifica el Decret de reestructuració del Departament d'Educació

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La Subdirecció General de Llengües passa a dependre directament de la Secretaria de Polítiques Educatives

El Govern ha aprovat avui la modificació del Decret 59/2022, de 29 de març, de reestructuració del Departament d'Educació, d'acord amb el qual la Subdirecció General de Llengües deixa de formar part de la Direcció General d'Innovació, Digitalització, Currículum i Llengües i passa a dependre directament de la Secretaria de Polítiques Educatives. Aquesta secretaria, de nova denominació, és l'antiga Secretaria de Transformació Educativa. També canvia de nom la Direcció General d'Innovació, Digitalització i Currículum i Llengües, que ara passa a anomenar-se Direcció General d'Innovació, Digitalització i Currículum.

S'afegeix a la Secretaria de Polítiques Educatives la funció de potenciar i consolidar el model lingüístic català, el plurilingüisme i la interculturalitat del sistema educatiu no universitari. D'aquesta manera, es vol assolir l'objectiu d'atendre els reptes en matèria lingüística del sistema educatiu i fomentar l'ús de la llengua catalana.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13874 {"title":"El Govern modifica el Decret de reestructuració del Departament d'Educació","published_date":"2023-11-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/14\/12\/49\/f4844e8c-be27-47ea-b151-78fe61d15a34.jpg","id":"13874"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-14/13874-govern-modifica-decret-reestructuracio-departament-educacio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.