Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament d

Joan Rabasseda i Ferrer, director de Serveis

Nascut a Santa Coloma de Farners el 1961.

És llicenciat en Química per la Universitat de Barcelona (1985), també té un Mestratge en Alta Funció Directiva de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (2010), i un Màster en Gestió Mediambiental de The Open International University (1994).

Pel que fa a la seva trajectòria professional, ha desenvolupat bona part en l'àmbit dels sistemes de qualitat, gestió de projectes, optimització de processos, estadística, organització, i auditories. Rabasseda ha estat director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Governació i Administracions Públiques entre 2008 i 2011. També ha participat com a expert en diversos projectes EU Twinning i EuropeAid a països d'Europa, Àfrica i Amèrica, i ha exercit com a professor en màsters de CESIF a la Universitat San Pablo Ceu, Les Heures Universitat de Barcelona i nombroses entitats docents. Entre 2013 i 2019 ha estat alcalde d'Arenys de Munt (2013-2019), i conseller al Consell Comarcal del Maresme (2011-2013).

Fins ara, ha estat el director de Serveis del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, càrrec ocupat des del 2016. Substitueix d'aquesta manera com a director de Serveis del Departament d'Educació a Blanca de Gispert, que serà nomenada oïdora de comptes al Parlament de Catalunya.

Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Josep Pena i Sant, director de Serveis

Nascut a Mataró l'any 1970.

És llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, diplomat d'Estudis Avançats en Ciències Polítiques i Socials i té un mestratge en Alta Funció Directiva. Des del 2016 ha treballat al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural com a director dels Serveis Territorials a Barcelona. Abans havia estat docent del Departament de Dret i Ciències Polítiques de la Universitat Oberta de Catalunya i secretari de l'Organisme Autònom Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme.

En l'àmbit municipal, també ha estat coordinador de Serveis Generals del Consell Comarcal del Maresme, director-gerent de l'Institut Municipal d'Acció Cultural de l'Ajuntament de Mataró, secretari de l'Ajuntament de Dosrius i politòleg del Consell Comarcal del Maresme.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13867 {"title":"Nomenaments","published_date":"2023-11-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/14\/12\/39\/be6da304-b8c4-4694-8557-1cba4b402507.png","id":"13867"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-14/13867-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.