Sessió webinar de la Càtedra Retail BSM-UPF: Casos de digitalització del Comerç

Imagen del artículo Sessió webinar de la Càtedra Retail BSM-UPF: Casos de digitalització del Comerç

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La càtedra Retail BSM-UPF ha redactat un seguit de casos de digitalització del comerç per al Consorci de Comerç, Artesania i Moda. La presentació tindrà lloc el proper 24 de novembre, a les 12h, en format webinar.

Durant la sessió es presentaran els casos de Tretze Shoes i Turris, ambdós són exemples de transformació del modal de negoci a través de la digitalització. 

Programa

12.00h. Benvinguda, Agnès Russiñol i Amat, directora Consorci Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).
12.20h. Oportunitat dels casos de digitalització del comerç, Josep-Francesc Valls, director Càtedra Retail.
12.30h. Paula Aragall, responsable del e-commerce i les xarxes socials de Tretze Shoes.
13.00h. Xavier Barriga, fundador Obrador Turris.
13.30h. Col·loqui i cloenda.

 

Per assistir a la sessió us podeu inscriure en el següent enllaç.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16547 {"title":"Sessió webinar de la Càtedra Retail BSM-UPF: Casos de digitalització del Comerç","published_date":"2023-11-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/ccam.gencat.cat\/web\/.content\/02_actualitat\/agenda\/imatges_agenda\/webinar-digitalitzacio.jpg_1652863094.jpg","id":"16547"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-13/16547-sessio-webinar-catedra-retail-bsm-upf-casos-digitalitzacio-comerc https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.