Tallers informatius sobre reducció de residus i envasos d'un sol ús en el comerç

Imagen del artículo Tallers informatius sobre reducció de residus i envasos d'un sol ús en el comerç

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb Rezero, organitzem dos tallers formatius envers la reducció de residus i els envasos d'un sol ús en el comerç.

Les sessions s'estructuren en els següents continguts:

  • Introducció a la problemàtica de la generació de residus en el model actual de consum i beneficis de la prevenció de residus.
  • Introducció al marc normatiu i la seva implicació en el comerç.
  • Presentació de bones pràctiques i alternatives per impulsar un consum més sostenible i més conscient.
  • Dinàmica participativa per compartir coneixement.

 

Els tallers tenen una durada de 90 minuts, en format virtual:

  • Taller per a comerços de productes alimentaris. Dimarts, 28 de novembre de 2023, de 15h a 16.30h.
  • Taller per a comerços de productes no alimentaris. Dijous, 30 de novembre de 2023, de 15h a 16.30h.

 

Inscripció al següent enllaç

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16546 {"title":"Tallers informatius sobre reducció de residus i envasos d'un sol ús en el comerç","published_date":"2023-11-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/ccam.gencat.cat\/web\/.content\/02_actualitat\/agenda\/imatges_agenda\/taller-rezero_750v2.jpg_2081327605.jpg","id":"16546"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-13/16546-tallers-informatius-reduccio-residus-envasos-sol-us-comerc https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.