Inscripció oberta per a la V Jornada de Tributs de Catalunya, el 27 de novembre

13/11/2023

El dia 27 de novembre de 2023 tindrà lloc la V Jornada de Tributs de Catalunya, organitzada per la Secretaria d'Hisenda del Departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya i l'Agència Tributària de Catalunya (ATC). La nova edició porta per títol "La intel·ligència artificial aplicada a l'Administració tributària".

La Jornada s'adreça bàsicament als ens locals que integren la xarxa Tributs de Catalunya, tot i que tothom qui ho vulgui la podrà seguir en obert i en temps real.

L'obertura de l'acte anirà a càrrec de la secretària d'Hisenda, Marta Espasa. A continuació, es presentarà la ponència principal sobre "Aplicació de la intel·ligència artificial a les administracions tributàries", a càrrec de Santiago Segarra Tormo, responsable de desenvolupament de negoci del sector públic i de noves tecnologies d'IBM per al sector públic.

A la taula rodona posterior, moderada per Elsa Urrutia, cap de l'Àrea d'Estudi i Anàlisi de l'ATC, diversos ponents exposaran les seves experiències sobre l'aplicació de la intel·ligència artificial a l'Administració tributària. Hi intervindran: Santiago Segarra Tormo; Josep Maria Flores Juanpere, cap de l'Àrea d'Impuls de la Millora dels Serveis Digitals de la Direcció General d'Administració Digital del Departament de la Presidència; Laura Sunyol Bert, directora de l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida, i Antonio Martínez Sánchez, coordinador de sistemes i procediments tributaris a l'Agència Tributària de Catalunya.

La cloenda de la Jornada anirà a càrrec del director de l'ATC, Eduard Vilà.

La Jornada es podrà seguir en línia de 10 a 12 h. 

Ja es pot accedir al formulari d'inscripció i al programa de la V Jornada de Tributs de Catalunya. 

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13833 {"title":"Inscripció oberta per a la V Jornada de Tributs de Catalunya, el 27 de novembre","published_date":"2023-11-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13833"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-13/13833-inscripcio-oberta-v-jornada-tributs-catalunya-27-novembre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.