Territori adequa la connexió amb bus entre Tortosa i Gandesa als horaris dels estudiants

El Departament posa en marxa un bus entre Pinell del Brai i Arnes que facilitarà la intermodalitat amb Tortosa

El Departament de Territori millorarà, a partir d'aquest dilluns 13 de novembre, la connexió del bus Tortosa - Gandesa amb nous horaris i noves expedicions que permetran ajustar-se, sobretot, a les necessitats de mobilitat dels estudiants que han de desplaçar-se fins als centres educatius.

La primera sortida des de Tortosa serà a les 6:50 hores, i no a les 6:10 hores com passava fins ara. D'aquesta manera, el bus arribarà a Gandesa a les 7:45 hores, adequant-se als horaris d'entrada dels estudiants de l'Escola agrària, funcionaris i treballadors en general. La primera expedició arribava a Gandesa a les 7:00 hores, massa aviat tenint en compte que les jornades educatives i laborals comencen a les 8:00 hores del matí.

L'expedició de tornada serà a les 9:30 hores des de Gandesa, amb arribada a Tortosa a les 10:20 hores, fent possible l'enllaç amb expedicions a Barcelona.

El servei, d'altra banda, afegeix una nova expedició per sentit amb sortida des de Tortosa a les 20:45 hores, que facilitarà el retorn a casa dels alumnes de la Universitat Rovira i Virgili, cicles formatius i escola de música. La tornada des de Gandesa serà a les 21:35 hores.

De Tortosa a Arnes

El Departament també posa en marxa un nou servei d'autobús entre els municipis de Pinell del Brai i Arnes, que sortirà de Pinell del Brai a les 15:20 hores i arribarà a Arnes a les 16:00 hores. És un servei pensat perquè els estudiants de batxillerat puguin anar de Tortosa a Arnes amb autobús, fent el transbordament a Pinell del Brai.

Totes les actuacions responen a les peticions dels usuaris d'adaptar els seus horaris amb la xarxa de transport públic i que ha traslladat el Consell Comarcal de la Terra Alta al Departament de Territori a través de l'Estudi de millora de transport públic a la comarca de Terra Alta. L'operadora que implementarà les millores és Hispano de Fuente En-Segures, SA.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13829 {"title":"Territori adequa la connexió amb bus entre Tortosa i Gandesa als horaris dels estudiants","published_date":"2023-11-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13829"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-12/13829-territori-adequa-connexio-bus-tortosa-gandesa-als-horaris-estudiants https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.